Kuus ootamatut stiiliapsu ja kuidas neid vältida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hea maitse hakkab silma ja avaldab muljet. Kui tahad olla stiilne, siis pane tähele, et sa jääksid kahe jalaga maa peale ja ei mõtleks riietudes üle.

Kuigi must on väga šikk, ei sobi see igaühele, kirjutab Red. Tänavapildis võib näha neidusid, kes ilmselgelt pole teadlikult valinud gooti-stiili, kuid kandes liiga palju musta näevad väga kahvatud välja. Kui sa pole õhetava jumega, siis võiksid musta kombineerida mõne heledama särgiga.

Moeajakirju lapates võib jääda mulje, et hea välimuse nimel tuleks kanda vaid kontsakingi. Mõistetaval põhjusel kannavad neid enim lühikesed naised. Kõrgete kontsadega kingade kandmisel kehtib aga üks ülioluline eeldus - sa peaksid suutma nendega käia laitmatult ja mugavalt. Kontsakingad kaunistavad sind vaid siis, kui sa ei taaru ja ei tunne end ebamugavalt.

Sageli hoiatatakse, et ehetega liialdamine on maitsetu ja labane. Tõsi küll, müts või juuksekaunistus ei klapi suurte kõrvarõngastega, kuid liiga lage välimus on omakorda plass. Midagi võiks enda külge siiski lisada, et välimus ellu äratada. 

Kuigi öeldakse, et ega küll küllale liiga ei tee, siis see ei kehti riietuse kohta. Toidupoodi ei minda ballikleidiga ja tööl ei käida klubiriietuses. Tõeliselt stiilne naine oskab riietuda vastavalt ajale ja kohale ning peab silmas ürituse eesmärki. Kui juhtub, et sa ei tea ja satud segadusse, siis helista korraldajale ning küsi üle.

Isikupärane stiil on väärt värk, kuid see ei tähenda, et lahe oleks kanda iga päev täpselt ühesuguseid riideid. Ära karda eksperimenteerida ja proovi vahel midagi uut, et see sobivuse korral oma garderoobi lisada.

Hoolimata sellest, et mõni riie võib poes või riidepuul väga hea välja näha, ei tee ainuüksi selle omamine sind lahedaks. Kui riie ei sobi, siis see ei sobi ja mõistlik oleks see ära anda. Ära pressi end liiga kitsasse kleiti, mis röövib sult väärikuse. Iga rõivas - ükstapuha, mis eesmärgil soetatud - peaks olema mugav ja paras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles