Üheksa asja, mida mees hakkab tegema vahetult enne suhte lõpetamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhte lõpp võib mõjuda väga šokeerivalt ja tekitada suurt kurbust. Sa võid olla oma partnerisse niivõrd armunud, et sa ei panegi tähele, mil ta hakkab sinust eemale tõmbuma ja ühel hetkel teatab ootamatult, et tahab suhte lõpetada.

Kui sa midagi kahtlustad, siis kõige parem oleks partneriga sellest rääkida ja uurida temalt, milles on asi. Aga lisaks sellele tasuks jälgida ka partneri käitumist, soovitab Cosmpolitan. Järgnevalt on välja toodud üheksa asja, mida mehed hakkavad tavaliselt tegema vahetult enne suhte lõpetamist.

1. Ta ei tee enam sinuga ühiseid plaane. Varem veetsite pidevalt koos aega, kuid nüüd leiab ta pidevalt ettekäändeid, miks mitte sinuga kohtuda. Võib-olla ei taha ta sinuga kohtuda seetõttu, et ta üritab lahkuminekut veel veidi edasi lükata.

2. Ta võib hakata teiste naistega rohkem suhtlema. Sulle võib tunduda, et mees on hakanud teiste naistega rohkem suhtlema. Võib-olla on tal tekkinud mõni uus naissoost kolleeg või on eks temaga ühendust võtnud. Seda ei saa petmiseks pidada, aga mõnel mehel on tavaliselt varuplaan, mis tähendab seda, et kui ühest suhtest ei saa asja, siis on tal järgmine potentsiaalne kaaslane varuks.

3. Ta tahab teie suhtest pikemalt rääkida. Ta võtab tihtipeale jutuks probleeme, mis teie suhtes esinevad. Võib-olla tahaks ta, et sa veedaksid vähem aega oma sõpradega või talle ei meeldi see, et sinu töökoht on kodust nii kaugel. Asjad, mis varem talle muret ei valmistanud, on nüüd järsku tema silmis suured probleemid. 

4. Sina pole enam tema usaldusisikuks. Kui varem olid sina see, kellele ta rääkis, mis toimub tema töökaaslaste või sõpradega, siis enam ta sulle neist asjadest ei räägi.

5. Kõik, mida sa teed, ärritab teda. Kui sulle tundub, et mees varem polnud nii tusane, siis asi võib olla selles, et ta on mõelnud lahkumineku peale ning hoiab sellega seonduvaid tundeid enda sees. See on tema jaoks segane aeg ja ta võib väga kergesti ärrituda.

6. Ta pole sinuga koos enam õnnelik. Ta ei viska sinuga enam nalja. Ta ei naera enam sinu naljade üle. Ta on lihtsalt... olemas. Vahel võib ta isegi sind ignoreerida ja tähelepanu oma telefonile pöörata. Sellised märgid võivad viidata, et ta on oma peas mingi otsuse vastu võtnud, ent pole seda sinule veel rääkinud.

7. Ta norib ilma asjata tüli. Ta on hakanud sinuga rohkem tüli norima, sest sisimas ta loodab, et see tõestab sulle, et teie suhtel pole tulevikku.

8. Ta ei taha enam seksida. Kui ta ei tunne enam seksi vastu huvi, siis see võib viidata, et ta huvitub kellestki teisest. Või ta on teie suhtest juba emotsionaalselt välja lülitunud ning eelistab sinust eemale hoida.

9. Ta on palunud hingamisruumi. Asi võib olla selles, et ta tahab lihtsalt üksinda olla. Mõned inimesed on sellised, seda ei saa neile pahaks panna. Võib-olla tahab ta lihtsalt proovida, kuidas oleks ilma sinuta olla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles