Liiga vara, et armastust avaldada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Teineteisele armastuse avaldamine näitab, et suhe on muutunud tõsiseks ja kõik liigub ülesmäge - seda muidugi juhul, kui need sõnad ei lipsa üle huulte liiga vara ja need pole tõesed.

Kuigi vastarmunule teeb selle kuulmine kindlasti heameelt, ei tohiks armastuse avaldamist võtta liiga kergekäeliselt. Ekspertide sõnul võib see teatud olukordades olla ka ohumärk, et midagi on valesti, kirjutab She Knows.

Te ei ole veel kolme kuudki koos olnud

Juhul kui te ei ole tõesti iga minutit sellest ajast koos veetnud ja näete teineteist paar korda nädalas, siis on midagi valesti. Kui partner avaldab sulle väga kiiresti armastust, võib ta armastust millegi muuga segamini ajada. Võimalik, et ta on sinusse armunud või kiindunud, kuid päris armastus võtab veidi aega.

Te ei ole veel seksinud

Kui te ei ole veel koos maganud ja kallim kipub suuri tundeid avaldama, siis ole valvas - see võib olla õel trikk, et sind voodisse meelitada. Kahjuks on ka selliseid inimesi, kes ütlevad omakasu nimel seda, mida päriselt ei mõtle.

Te ei ole veetnud koos piisavalt aega, et luua hea suhte vundament

Paljud avaldavad esmakordselt armastust hetke ajel, kui see lihtsalt lipsab üle huulte. Kui te aga ei ole koos veetnud piisavalt tõelist kvaliteetaega ja suhe tundub ebalev, ei ole teie vahel piisavalt seda, mida võiks pidada armastuseks. Õppige enne teineteist tundma, kui hakkate armastust avaldama. Tegelikult saadakse ka sellest alles hiljem aru, et tegu oli armastusega «esimesest silmapilgust».

Paljud paarid, kes kolivad suure hurraaga kokku, sest suhte algus on olnud väga tormiline ja romantiline, peavad kiirelt pettuma, kui edaspidine elu muutub. 

Ta ei näe oma tulevikku sinu kõrval

Paljud naised arvavad, et kui mees avaldab armastust, siis on ta otsustanud jääda naisega kokku. Kahjuks ei pruugi see nii olla. Kui mees väidab, et armastab, aga ei suuda reaalselt pühenduda, ei pruugi ta oma tundeid õigesti tõlgendada. Mees võib mõelda: «Ma armastan sind praegu», mitte: «Ma tahan sinuga elu lõpuni koos olla». 

Te ütlete seda hetke ajel

Liigagi tihti avaldatakse teineteisele armastust «mesinädalate perioodil» suudeldes, seksides või lihtsalt rõõmsa tuju tõttu, sest ei suudeta end kontrollida ja hetkeks öeldu üle järele mõelda. Kui see juhtub, ära võtta kallima sõnu veel väga tõsiselt.

Te ütlete seda ühise raske kogemuse järel, kuigi teie suhe pole piisavalt edasi arenenud

Tragöödiad ühendavad inimesi ja teevad lähedasemaks. Haavataval ajal võib juhtuda, et vajadus läheduse ja toe järele ajab tundemaailma sassi ning paneb ütlema asju, mis ei ole sada protsenti tõsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles