Kasulik Tinderi-nipp: nii suurendad oma šansse 30 protsendi võrra!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mõned kuud tagasi lisas kohtingurakendus Tinder oma vestlusakendesse uue võimaluse – nüüd saavad kasutajad omavahel jutustades saata jutu ilmestamiseks ka liikuvaid pilte. Ja kuigi me kõik armastame naljakat GIF-i, siis kui efektiivsed on need deitimismaastikul?

Tuleb välja, et väga. Tinder viis ise oma kasutajate hulgas läbi uuringu, millest selgus, et need vestlused, kus mängus olid GIF-id, said 30 protsenti tõenäolisemalt positiivse vastuse osaliseks. Samuti kestsid need kaks korda kauem kui vestlused, kus pilte ei kasutatud.

Alates GIF-funktsiooni lisamisest on Tinderi kasutajad omavahel saatnud üle 100 miljoni pildi, kirjutab The Date Report. «Inimesi tõmbavad visuaalid ja kunst,» selgitab Tinderi palgaline sotsioloog dr Jess Carbino. «GIF-id on hea viis, mille abil hinnata omavahelist sobivust ja huumorimeelt.»

Ja nüüd kõik GIF-e saatma!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles