Mida annab vabastav hingamine?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Monika Palm
Monika Palm Foto: Erakogu

Neljapäeval, 25. augustil kell 18-20.30 on Taevas ja Maa keskuse Kristalltempel vabastava hingamise harrastajate päralt ning hingamisõhtust on oodatud osa võtma nii kogenud hingajad kui ka need, kes soovivad esmakordselt seda kogemust saada.

Vabastav hingamine on lõdvestunud, ühendatud ja toetatud hingamine, mille käigus toimub eluenergia aktiveerimine. Sügavalt hingamine on puhastav igal tasandil. Kogu energiatsükli läbimine suurendab elujõudu, aitab vabastada pingeid, kehasse talletunud  vanu emotsioone ja luua uusi, positiivsemaid mõttemustreid.

Mida aga annab vabastav hingamine? 

Hingamisprotsessis hakkab inimese teadvus tegelema just temale oluliste teemadega. Grupis koos hingates luuakse võimas energia. Hingamisõhtutel käsitletakse erinevaid teemasid ja tegeletakse elu puudutavate erinevate aspektidega ja seda toetavad suured ametüstgeoodid.

Oled oodatud vabanema liigsest väsimusest, saama selgust oma probleemidele, tervendama oma keha ja suurendama elujõudu. Rohkem infot leiab SIIT! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles