Kuus märki, et oleks aeg sotsiaalmeediast võõranduda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

See on ainult aja küsimus, mil sotsiaalmeedia konto kustutamisest saab uus kuum trend. Justin Bieberiga eesotsas on nii mõnedki kuulsused seda juba teinud. Kas me peaksime astuma nende jälgedes?

The Zoe Report vahendab meieni kuus märki, mis näitavad, et võib olla oleks aeg oma sotsiaalmeedia konto ära kustutada või vähemalt pausile panna.

Sa planeerid uskumatuid seiklusi ainult selleks, et saada suurepäraseid pilte

Kui su sõber ütleb, et ta planeerib reisi Balile, siis sa mõtled, kuhu sa peaksid reisima, et sinu pildid oleksid ägedamad, kui tema omad.

Su sotsiaalmeedia järgijad teavad sinust rohkem kui su lähedased

Mõtle korra, kas su kaaslane teaks sinust kõike, kui ta järgiks sind sotsiaalmeedias? Kui ei, siis on aeg teha sotsiaalmeediast paus. Veeda rohkem kvaliteetaega oma lähedastega.

Iga kord, kui sa kodust väljud, teed endale tugeva meigi ja soengu

Sa peaksid saama toidupoes käia ilma, et sätiksid ennast peegli eest pool tundi. Kui sa ei saa, sest sa arvad, et su sotsiaalmeedia järgijad ehmuvad, kui nad sind loomulikuna näevad, siis on aeg teha paus. (NB! Kui su tööks on seotud blogimise ja sotsiaalmeediaga või sa saad selle eest raha, siis jätka samas vaimus. Meil jääb ainult üle mõelda, miks me nii ilusad hommikul ärgates välja ei näe.)

Sa veedad aega sotsiaalmeedias isegi siis, kui sa saad päriselt oma sõpradega kokku

Kui sa lähed sõbrannadega sööma ja esimese asjana teed toidust ning sõbrannadest pilti, et seda oma sotsiaalmeedia fännidega jagada, siis on aega paus teha. Kas sa oled pannud tähele, kui palju inimesi veedavad koos olles aega telefonides? Võib olla peaksite kehtestama reegli, et tund aega ei vaata mitte keegi telefoni.

Sa tead, mida su eksi uus naine sõi hommikusöögiks

See on juba raskem juhtum, mis näitab su ebakindlust ja nuhkimisoskust.

Te kirjutate sõpradega omavahel ainult piltides ja emotikonides

Proovi vormistada üks täispikk lause otsast lõpuni ainult sõnadega. See võib olla alguses üsna raske, kui te siiani saatsite omavahel ainult nunnusid pilte või naerunägusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles