Internetis võidab südameid pilt rasedast emast, kes kallistab oma pisitütart

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Portlandis tegutsev fotograaf Laura Paulescu käib sageli sünnitusi pildistamas. Lisaks sünnitusele jäädvustab ka sünnitusele eelnevaid ja järgnevaid hetki. Tema fotode hulgast leiab ühe ääretult südamliku pildi, mis on internetis paljusid liigutanud.

Pildil on rase naine, kes kallistab oma väikest tütart. Foto on tehtud enne sünnitust ja võib vaid oletada, mis toimus sel hetkel ema peas, kes peab oma elus ja südames ühe lapse asemel leidma ruumi kahele, vahendab Woman's Day.

Veebilehe Baby Center vahendusel jõudis see foto ka paljude teiste emadeni. Üks neist, Melissa Willets, kirjutas blogipostituses, et see pilt liigutas teda väga. Talle meenus, kuidas tema kaisutas oma esimest last enne teise lapse sündi. «See oli viimane hetk, mil ta oli minu ainus beebi. Igavesti. Kuigi ma ootasin väga oma teise lapse sündi, tundsin ma, et mu süda murdus. Kõik minu sisemuses oli segi paisatud. Ma ei tahtnud oma esiklapsest lahti lasta.»

Täpselt pole teada, mis toimus sel hetkel fotol oleva ema peas, ent võib vaid oletada, et ta lohutas nii ennast kui oma tütart ja kinnitas, et kõik saab korda. Kuigi perekonnad muutuvad aja jooksul, jääb armastus ikkagi alles. 

Vaata pilti, mis on paljudele muljet avaldanud!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles