Galerii: Polhem PR esitles sügis-talviseid kollektsioone ja moesuundi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rahvusvaheline suhtekorraldusagentuur Polhem PR Estonia tutvustas käesoleva nädala teisipäeval nii kodumaiste kui ka rahvusvaheliselt tuntud moe-, ilu- ja sisustusbrändide uusi sügistalviseid kollektsioone. Tallinna vanalinnas asuvat Polhem PR Estonia showroomi külastasid inspireerival pärastlõunal moe-, ilu- ja sisustusajakirjanikud, mitmed tuntud ning populaarsed blogijad ja seltskonnategelastest trendieeskujud.

Moe-, ilu- ning elustiilibrände esindav Polhem PR Estonia tutvustas käesoleva nädala teisipäeval enda showroomis värskeid valikuid nii eestlastele tuttavamatelt rõiva- ja ilumärkidelt kui ka köitvatelt külalisbrändidelt ning uutelt tulijatelt koduaksessuaaride, kosmeetika- ja moevallast. Tutvuda sai kollektsioonidega sellistelt moemärkidelt nagu Marks & Spencer, Halens, Cellbes, CHANGE Lingerie ja Cortefiel, jalanõusid presenteeris Tamaris ning sügistoonides kvaliteetkohvreid RIMOWA. Uudislikke ehtekollektsioone esitlesid skandinaavialikud Arts & Crafts ning SNÖ of Sweden, itaalialikku hõngu lisas showroomi ehtebränd Nomination Italy ja britilikuma vaibi austajaid üllatas Londonist pärit retrolik käekellabränd Henry London.

Foto: Meisi Volt

Külalised said uudistada innovaatilisi ilutooteid brändidelt Foreo, ghd, Purederm, beautyblender, invisibobble, TangleTeezer, ColorWOW, Vera Mona, Konjac Sponge ning The Original Make Up Ereaser, uuenenud looduslikku näohooldussarja ja värsket jumestuskollektsiooni esitles Oriflame. Rõõmuga testiti ka ehedat looduskosmeetikat kodumaistelt brändidelt Sõsar ning LUMI.

Foto: Meisi Volt

õhjamaiselt minimalistlikke, kuid koduselt hubaseid sügistalviseid sisustusaksessuaaride kollektsioone tutvustasid modernne Casa Stockmann ning pisut klassikalisema touchiga Villa Stockmann.

Vaata galeriist, kes kohal käisid ja mida uut toob sügis-talv!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles