Modell Iskra Lawrence: enamasti kritiseerivad mind mehed

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iskra Lawrence.
Iskra Lawrence. Foto: Vida Press

Iskra Lawrence on modell, kes propageerib positiivset kehakuvandit. Ta näeb imekaunis ja seksikas välja ning mõõtude järgi kuulub ta pluss-suuruses modellide kategooriasse. 

Lawrence andis hiljuti intervjuu ajakirjale RedBook, kus ta räägib sellest, et sotsiaalmeedia ei ole tema arvates inimlik ja ka sellest, et peamiselt kritiseerivad teda mehed.

Kuigi Lawrence kasutab palju sotsiaalmeediat, on ta veendunud, et see tõukab tegelikult inimesi teineteisest eemale: «Sotsiaalmeedia on ebainimlik. Inimesed unustavad ära, et sotsiaalmeedias oleva foto taga on päriselt ka teine inimene. Mida rohkem ma ennast sotsiaalmeedias avan, seda rohkem viha saan ma vastu.»

Foto: Vida Press

Iskra Lawrence'il on palju fänne, kuid üllataval kombel on just mehed need, kes teda alalõpmata kipuvad kritiseerima. «Ma saan kriitikat naistepõlguritest meestelt, kes on veendunud, et ma postitan oma pilte just nende jaoks. Nad mõtlevad, et ma olen vaid kujutis, nad ei mõista, mida ma teha üritan või et mul on oma sõnum edasi anda,» sõnas Lawrence.

Ta väljendas muret ka sellepärast, et tavalised inimesed ei suuda alati tuvastada, millal on fotosid töödeldud ja millal mitte. Lawrence esindab brändi American Eagle, mis on tuntud selle poolest, et nemad ei töötle oma modellidest tehtud pilte. Lawrence rääkis, et ta on ise sotsiaalmeedias katsetanud, kas inimesed oskavad eristada töödeldud ja töötlemata pilte ning selgus, et ei oska.

Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles