Kolm toitu, mis on rindadele kasulikud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõik rinnad, olgu suured või väikesed, on ainulaadsed. Aga kui rääkida rindade tervisest, siis on nii mõnedki asjad, mida kõik naised saavad oma rinnapartii heaks teha. 

Prevention tõi välja kolm toitu, mis mõjuvad rindadele väga hästi ja mida naised võiksid rohkem süüa.

  • Mustikad

Uuringud on tõestanud, et mustikad aitavad vähendada rinnavähi rakkude kasvu. Päevas võiks süüa umbes 170 grammi mustikaid või kasutada mustikatest valmistatud pulbrit, mis sobib smuutidesse, müslisse või jogurtisse. 

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX
  • Suvikõrvits

Beetakaroteen, mis muudab paljud viljad värviliseks, mõjub rindadele hästi. Uuringud on tõestanud, et beetakaroteeni sisaldavad viljad (näiteks suvikõrvits) mõjuvad rindade tervisele väga positiivselt. Lisaks suvikõrvitsale võiks süüa tavalist kõrvitsat, maguskartulit ja porgandit. 

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX
  • Salveitee

Nagu kõik ülejäänud kehaosad, higistavad ka rinnad. Kuigi see pole midagi eluohtlikku, võib see tekitada siiski ebamugavust. Neil, kes kipuvad rohkem higistama, soovitatakse salveist teed valmistada. Salveitee sisaldab palju antioksüdante, ent rasedatel ei soovitata seda juua, kuna see võib põhjustada emaka kokkutõmbeid. 

Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles