Üksikemad räägivad, mida tähendab nende jaoks kohtamine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mida arvavad üksikemad kohtamisest? Kas see on keeruline või mitte?

Whisper jagas meiega 15 naise salajased mõtted, mida nemad arvavad üksikemana kohtamisest.

  1. «Kõige raskem asi on see, et kahekümnendate keskel olevad mehed ei mõista, et ma ei saa lihtsalt kõike pooleli jätta ja nendega aega veeta. Ma vastutan väikese inimese eest, kes on alati mu number üks prioriteet.»

  2. «Ma olin kuus aastat suhtes ja nüüd olen üksikema. Flirtimine, sõnumeerimine ja kohtamine on minu jaoks nagu uue võõrkeele õppimine.»

  3. «Üksikemana kohtamine on raske, sest kutid ehmuvad, kui nad seda kuulevad. Ma saan nendest aru, aga see on ikkagi natukene valus.»

  4. «Üksikemana mõtlen, kas mehed üldse tahavad minuga pikemat suhet, sest ma olen väsinud sellest, et kõik tahavad lihtsalt minuga ühe korra magada, sest ma olen nende jaoks «milf».»

  5. «Kohtamine on keeruline, sest paljud mehed ei saa aru, et ma ei vaja lapsele isa või palju raha. Ma vajan, et keegi mind ihaldaks ja minust hooliks.»

  6. «Vahepeal ma tõesti tahaksin üheöösuhet, aga ma ei saa ju kedagi koju tuua, mu väike laps on seal.»

  7. «Ma armastan oma kaaslast, aga mulle tundub, et ta ei armasta mu lapsi ja see on minu jaoks väga raske olukord.»

  8. «Mu kõige suurem hirm on see, et mulle meeldib mõni mees, aga talle ei meeldi mu poeg.»

  9. «Mulle ei meeldi see et, kui ma ei leia õhtuks lapsehoidjat, siis mu kohtingukaaslane arvab, et on täiesti normaalne tulla meie koju ja mängida lastega isegi enne seda, kui ma ise teda päriselt tundma õpin. Nii ei lähe.»

  10. «Ma olen nii harjunud kõiki asju ise tegema, et pärast poolt aastat kohtamist ühe mehega ei tunne ma ikka veel, et peaksin tema abi vastu võtma, kui ta seda pakub.»

  11. «Mehed, kellega ma siiani kohtamas olen käinud, tahavad kõik minuga magada, sest nad arvavad, et see on asi, mida ma kindlasti vajan. Üksikemad väärivad ka suhet.»

  12. «Ma tunnen, et inimesed mõistavad mind hukka selle eest, et ma tahan jälle kohtamas käia. See ei tähenda ju, et ma ütleksin üles oma kohutsuse olla ema.»

  13. «Kohtingud on mulle õpetanud, et on erinevus mehel, kes tahab käia kohtamas üksikemaga ja mehel, kes tahab suhet naise ja tema lapsega.»

  14. «Üksikemana tahaksin ma käia kohtingutel üksikisadega. Mehed, kellel ei ole lapsi, ei saa lihtsalt aru, mida see tähendab.»

  15. «Kohtamine on üsna keeruline, sest ma peaksin justkui vabandama selle eest, et mul oli elu enne potentsiaalset kaaslast. Mu lapsed ei ole koorem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles