Mehe imetabane lugu tõestab, et iga asi juhtub põhjusega

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Seattle'is elav Danny Wakefield ostis ühel hommikul suure ja kollase päevalille, et kinkida see ühele naisele, kes oli pugenud tema südamesse. Lill ostetud, leidis aga mees, et äkki on see žest liiga pealetükkiv ja ta otsustas, et ei kingigi lille naisele.

Wakefield jagas oma lugu Facebookis Love What Mattersi lehel. Ta kirjutas, et oli parajasti ostnud hommikukohvi ja kuigi ta tavaliselt ostis kohvi kaasa, otsustas ta sel hommikul juua seda kohvikus. Järsku märkas ta oma kõrvallauas naist, kes luges midagi ja kelle põsed olid pisaratest märjad.

«Ma tundsin, et lille sees oleks justkui olnud mingi magnet, mis kiskus selle naise poole. Ma sain aru, et just temale pean ma selle lille andma,» kirjutas Wakefield. Ta astus naise laua juurde ja selgitas, et oli päevalille kellelegi teisele ostnud, aga et «sellest ei tulnud midagi välja». Ta ütles naisele: «Ma tunnen, et sina oled ka eriline, seega ma tahan selle sulle anda.»

Enne, kui mees jõudis lille üle anda, tõusis naine püsti ja kallistas mees tugevasti. See, mida naine mehele järgmisena rääkis, võttis mehe sõnatuks. Naine nuttis nimelt sellepärast, et tema kihlatu oli nädal aega varem surnud. Nende esimesel kohtingul oli kallim naisele just päevalille toonud ja edaspidigi kinkis talle päevalilli, mitte roose, sest naine oli mehe jaoks «elu päikesekiir».

Wakefield on veendunud, et läbi tema sai kihlatu naisele märku anda, et naine on endiselt tema elu päikesekiireks. «Ma olen läbi raputatud, üles äratatud ja tunnen end ärksalt. Kunagi ei tea, kuidas võib sinu ja teise inimese elu mõjutada kõigest 5-dollariline žest,» kirjutas ta.

«Elu seisneb andmises ja teiste teenindamises. Ma esitan teile kõigile väljakutse, et te leiaksite mooduse, kuidas kellegi teise päeva täna paremaks teha ja neile toeks olla. Kunagi ei tea, kuidas see võib mõjuda,» lõpetas ta.

Wakefieldi postitust on jagatud üle 50 000 korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles