Mida teha, et olla iga päev õnnelikum?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Paljud inimesed arvavad, et õnnelikkus on seotud materiaalsete asjadega, teatud elusündmuste või inimestega, kes tulevad ja lähevad su elust. Tegelikult peaks õppima olema seesmiselt õnnelik, mitte lootma välistele faktoritele.

Kas sa tunned vahel, et sa ei ole õnnelik ja sa arvad, et sa ei saa sinna midagi parata, siis sa eksid. Meil on võim kontrollida seda, kuidas me elu näeme ja tunneme, vahendab Elite Daily. Siin on kuus võimalust, kuidas ennast igapäevaselt paremini tunda.

  1. Treeni

    Nii paljud inimesed kurdavad selle üle, et nad pole oma keha selle võimetega rahul. Treenimine vabastab endforfiine, mis teevad sind õnnelikumaks. Lisaks vähendab see stressi ja tekkinud pingeid.

  2. Mediteeri

    Meditatsiooni peale vaadatakse tihti imeliku pilguga, eriti nende inimeste poolt, kes pole seda mitte kunagi teinud. Mediteerimise käigus on võimalik välja lülitada kõik stressorid ja keskenduda ainult iseendale. Sellisel viisil saab su aju vajalikku puhkust.

  3. Ole tegus

    Kõik, kellel on kalduvus asju üle mõelda, siis soovitame ennast pidevalt tegevuses hoida. Nii ei ole sul aega, et mõelda kõiki negatiivseid asju, selle asemel keskendud parajasti käesolevale tegevusele.

  4. Lihtsalt tee see ära

    Kõigil on unistusi ja eesmärke, mis teeksid meid väga õnnelikuks. Siit järgmine mõte – võta ette ja tee midagi ära. Tee kas või pool, astu mõni samm oma unistusele lähemale. Albert Einstein on öelnud: «Hullumeelne on teha ühte ja sama asja kogu aeg uuesti ning loota teistsugust tulemust.»

  5. Söö tervislikumalt

    Mida halvemini sa toitud, seda hullem. Tervislik toit ei ole kallis, kui sa õpid poest ostma vajalikke toitaineid ja sellest kodus tervislikku toitu valmistama, siis sa näed, et see mõjub su tervisele ja enesetundele väga positiivselt.

  6. Analüüsi iseennast

    Inimesed on erinevad aga, kui me õpime oma emotsioone kontrollima, siis me oskame ennast vastavalt olukorrale häälestada. Vaata iseenda sisse ja mõtle rahulikult järele, mis teeb sind õnnelikuks ja mis kurvaks. Mida sa saaksid teha, et olla õnnelikum? Ära unusta, et see on sinu valik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles