Kümme väikest märki, et mees mõtleb su peale

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Isegi, kui olete koos olnud mitu aastat, võib vahel tekkida mõte, et kas kallim ikka mõtleb su peale või mitte. Kui teie suhtes on kõik korras, siis tõenäoliselt võid kindel olla, et sa oled tal alati meeles.

Cosmopolitan tõi välja kümme väikest märki, mis viitavad sellele, et mees mõtleb su peale.

1. Ta saadab sulle sõnumi või e-kirja mõne teievahelise naljaga. Võib-olla ta nägi midagi, mis meenutas talle sind või teie omavahelisi nalju. Kui ta saadab sulle päeva jooksul mõne naljaka sõnumi, siis võid kindel olla, et oled tema mõtetes.

2. Ta teeb sulle sageli üllatusi. Ta tuleb töölt koju ja üllatab sind lillede või väikese kommikarbiga. Põhjust polegi vaja, sa olid tal lihtsalt meeles.

3. Tal on meeles teie vestlused. Ta saadab sulle sõnumi ja uurib, kuidas sul tööl keeruline olukord lahenes või küsib vestluse käigus, kas su ülemus sai terveks. Tal on meeles, mida te omavahel rääkinud olete ja ta näitab seda välja.

4. Peaaegu kõik asjad meenutavad talle sind. Ta võib sulle saata pildi mõnest sinu jaoks suvalisest asjast ja kui saadad talle suures segaduses vastuse, siis ei suuda ta uskuda, et sa ei mäleta mõnda juhtumit minevikust. «Kuidas sa ei mäleta, et esimesel kohtingul me nägime täpselt sama asja?» imestab ta.

5. Ta saadab sulle sõnumi hommikul ärgates ja õhtul magama minnes. Kui ööbite erinevates kohtades, siis on tal alati meeles sulle sõnum saata või helistada. Ta võib seda teha kas pärast ärkamist või enne magamaminekut või lausa mõlemal korral.

6. Tal on meeles veidrad tähtpäevad. Ta mäletab, millal te esimest korda kohtingul käisite või mis kuupäeval koera võtsite. Tal on meeles sinu esimene sõnum talle ja teie esimene ühine vahekord. 

7. Ta saadab sulle sõnumi ka siis, kui on sõpradega väljas. Sõnum ei pea sugugi pikk olema, vahel piisab sellest, kui ta kirjutab, et igatseb sind.

8. Tema kingitused on väga isiklikud. Tal on eriline anne: ta oskab sulle kinkida just selliseid asju, mida sa ei oskaks temalt oodata, ent mida sul on tarvis. Tema tehtud kingitused on tihtipeale paremad kui sinu omad.

9. Vahel saadab ta sõnumi just siis, kui hakkad temale sõnumit saatma. Või juhtub sama asi helistamisega – hakkad tema numbrit valima, kui tema juba helistab sulle. 

10. Ta postitab teist kahest vanu pilte, sest «miks mitte». Aga tegelikult teeb ta seda sellepärast, et ta vaatas kodus vanu pilte ja hakkas sind igatsema. Kas pole mitte armas?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles