Viis etappi, kui sa armud kutti, kes on juba võetud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas sa vihkad teda, sest tal on tüdruk või sa vihkad seda tüdrukut? Sada mõtet jookseb su peast läbi, aga igal naisel on vähemalt kord elus olnud selline juhus, et armutakse inimesse, kes on juba võetud. 

Elite Daily selgitab, millised on need viis mõtet või etappi, mida sa sellisel juhul läbid, kui armud kutti, kes on juba võetud.

  1. «Miks ta mind ei valinud?»

Sa tahad väga teada, miks ta sind ei valu, aga sa ei saa seda ta käest küsida, sest see oleks hullumeelne ja sellisel juhul ta saaks teada, et sa tunned ta vastu midagi. Nii, et sa ei saa iialgi teada, miks ta sind ei valinud. Sina oled olukorras, kus sa hakkad ennast ja oma vigu analüüsima.

  1. «Ma olen parem kui ta tüdruk.»

Tal on pikemad jalad ja sirgemad juuksed, sina oled parem ja sobiksid mehele kõige paremini. Su sees on mitu miljonit eksistentsiaalset kriisi, aga tõde on tegelikult see, et ta ei mõelnud sinu peale, kui ta teise valis. Mehe otsusel ei olnud ilmselt mitte midagi sinuga pistmist.

  1. «Võib olla ma peaksin kellegi teisega magama, et temast üle saada.»

Tegelikult ei tee üheöösuhe su olemist paremaks, vastupidi see paneb sind tundma veel rohkem üksikuna. See teeb su enesetunde ainult hetkeks paremaks, pärast seda tunned ennast veel tühjemana kui enne.

  1. «Ma ei saa kaotusega leppida, ma jään teda ootama.»

Sa mõtled, et ta niikuinii lõpetab selle tüdrukuga varsti asja ära ja sa ootad teda. Sa ootad oma hetke. Sa ei anna alla oma suhetes, tööl ja elus üldse. See on sinu jaoks vastuvõetamatu.

  1. «Okei, ma annan alla.»

Ühel hetkel sa saad aru, et tema järel ei ole mõtet oodata. See on ajaraiskamine. Võib olla ta tüdruk ei ole tõesti nii tore ja ilus, aga keegi ei garanteeri sulle, et nad lähevad mingil hetkel kindlasti lahku. Ei, see ootamine on ajaraiskamine. Sinu õnnelikkus ja elu on olulised, ära pane enda elu tema pärast ootele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles