Viis vabandust, mida petjad kasutavad ja kuidas nad vahele võtta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kas sa kahtled oma partneri truuduses? Panime Female Firsti abil kirja viis vabandust, mida petjad kõige sagedamini kasutavad, et oma räpaseid tegusid peita. 

«Ma lähen golfi mängima»

Uuri ja loe natukene golfi kohta ning kui ta kipub vastustega sõnade otsa koperdama, siis tead, et midagi on siin kahtlast.

«Mul on ärikohtumine» või «ma pean täna kauem töötama»

Helista oma mehe sekretärile ja küsi, millistel õhtutel su mees vaba on, et sa saaksid talle üllatuse teha näiteks. Nii saad kohe oma mehe vahele võtta.

«Ma lähen õhtul kolleegidega pubisse»

Järgmine kord, kui sa ta kolleege näed, siis võta see jutuks ja kui nad vaatavad sind sellise näoga, et nad ei saa aru, millest sa räägid, siis…tõenäoliselt käis su mees kellegi teisega väiksel pubitiirul.

«Ma lähen jõusaali»

Kui nad ei näe välja rohkem trimmis, aga on näost punased ja higised, siis nad ilmselt tegid muud füüsilist tegevust kui jõusaalis kangi tõstmine.

«Ma pean toidupoodi minema»

Juhul, kui su külmkapp ei näi rohkem täis ja tal läheb kaks tundi aega, et piima tuua, siis on midagi valesti. Järgmine kord helista talle ja paku välja, et saate poes kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles