Ema kasutas hambapastat, et anda tütrele väärtuslik õppetund (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ühe ema postitus sotsiaalmeedias kogub populaarsust oma kiusamisevastase sõnumiga. Naine näitas tütrele hambapasta abil, mida kiusamine tähendab. 

Amy Beth Gardner näitas tütrele, et hambapasta, mis on ükskord tuubist välja võetud, seda ei saa sinna tagasi panna. Samamoodi nagu sõnad, mis on kellelegi teisele öeldud, neid ei saa enam tagasi võtta.

Mõned päevad enne põhikooli algust palus Amy oma tütrel hambapasta tuubist välja taldrikule pigistada. Seejärel palus ta pasta tuubi tagasi panna. Tütar oli segaduses ja ütles, et nii ei saa ju.

Naine ootas ja selgitas: «Mäleta seda hambapastat terve ülejäänud elu. Sinu sõnadel on võim surma ja elu üle. Sa lähed nüüd põhikooli ja näed, kui suur kaal on inimese sõnadel.»

Ta selgitas tütrele, et sõnadega võib teha haiget või vastupidi inspireerida ja julgustada. Igatahes ei saa sõnu tagasi võtta, mis öeldud, see öeldud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles