Laine Jänes kahetseb abielu purunemist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laine Jänes
Laine Jänes Foto: Peeter Langovits

Kultuuriminister Laine Jänes tunnistab Kroonika veergudel oma abielule tagasi vaadates, et tal on selle purunemisest tõsiselt kahju. Samas on ta paika pannud, et pärast 57. eluaastat võiks küll juba mõni mees tema kõrval olla.



Kui aktiivse eluhoiakuga minister Laine Jänese (46) ümber ei plahvata parasjagu midagi seoses tema juhitava valdkonnaga, siis figureerib ta sündmuste ja inimeste keskel kui vaba, vallaline ja tagatipuks ka äärmiselt atraktiivne naine.

Mõistagi on lisaks ametile sellises staatuses daam tähelepanu keskpunktis ka oma eraeluga.

Jänes tõdeb, et kui ta isegi sooviks, pole tal lihtne suhteid luua, sest mehed, kes jäävad koos temaga kaamera ette töö asjus, seotakse temaga paratamatult ühte…

Läinud nädalal punuski meedia Laine romantilisse suhtesse Kati Murdmaa kirjastajast eksabikaasa Alo Murutariga — temaga koos nautis minister nii Vanemuise aastalõpuballi kui ka Mart Kivastiku filmi esilinastust.

«Vabad inimesed vabal maal,» kommenteerisid mõlemad justkui ühest suust.



 Kuidas te olete hapra üksiku naisena kogu selle triangli sees emotsionaalselt hakkama saanud?

Mind aitab neurolingvistiline programmeerimine. See on uskumatult jõuline metoodika, väga tõhus. Soovitan seda väga juhtidele, inimestele, kes töötavad keerulistes situatsioonides, pingelises õhkkonnas.

Pikemat intervjuud kultuuriministriga loe juba värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles