Lennujaamad, kus on suur tõenäosus leida eluarmastus

Johanna Vahuri
, reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armastus
Armastus Foto: SCANPIX

Tavaliselt on lennujaamas veedetud aeg üsna üksluine ja igav, kuid selgub, et mõned reisijad kasutavad aega efektiivselt just oma eluarmastuse leidmiseks.

Happn kohtingurakendus näitab kasutajatele, kui nad satuvad mõne teise armastuseotsijaga ühte piirkonda. Sellest statistikast selgus aga, et on mõned lennujaamad, kus on suurem tõenäosus oma eluarmastus üles leida, vahendab Lonely Planet.

Happni hinnangul ei oota puhkusele minejad enam sihtkohta jõudmist, et alustada mõnd väikest romanssi, vaid nüüd tehakse sellega algust juba lennujaamas. Nende andmete hinnangul on suurem tõenäosus oma teine pool leida Amsterdami Schipoli lennujaamas.

Uuele romantikapealinnale Amsterdamile järgnesid Istanbuli Atatürki ja Londoni Heathrow' lennujaam. Selleks, et rakendus telefoni teate saadaks, peavad mõlemad osapooled teineteisest huvitatud olema ja sellele ka rakenduses viitama.

Rakendus saadab terve päeva ülevaate sellest, kus oled oma silmarõõmudega peaaegu kokku jooksnud ning seega on võimalik ka mitu päeva hiljem nendega veel ühendust võtta ja ühiseid huvisid arutada.

1. Amsterdam Schipol

2. Istanbul Atatürk

3. London Heathrow

4. Kopenghaagen

5. Oslo Gardermoen

6. Pariis Charles de Gaulle

7. Madrid Adolfo Suarez

8. Lissabon Portela

9. Stockholm Arlanda

10. Rooma Leonardo da Vinci-Fiuminico

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles