Sügis 2016 ilu- ja juuksetrendid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitlejanna Teresa Palmer kannab välja nii vamphuuled kui kiiksuga krunni.
Näitlejanna Teresa Palmer kannab välja nii vamphuuled kui kiiksuga krunni. Foto: Vida Press

Vaadates viimaste päevade ilma on selge, et sügis koputab juba vaikselt uksele. The Zoe Report on maailma kuulsaima stilisti, Rachel Zoe, ametlik lehekülg, kus ta jagab stiili- ja ilunippe kõigile naistele. Loe lähemalt, millised on selle sügise ilu- ja juuksetrendid.

Vamphuuled

See tumepunane või marjapunane huulevärv on siin, et jääda pikemaks ajaks. Trend sai alguse juba kevadel, aga seda tooni võib palju kohata ka sügisestel moešõudel. 

Sädelevad silmad

Kas sa mäletad neid keskkooli tantsuõhtuid, kus iga tüdruk oli oma silmalaugudele või -nurkadesse natukene (palju) sädelevat silmavärvi lisanud? Jah, need ajad on tagasi. Sädelevat silma on oma sügiseses moešõus kasutanud nii Tommy Hilfiger kui Burberry.

Krunnid

Ükskõik, kas sa eelistad ühte või kahte krunni, siis need on sügisel väga popid. 

Suitsune silm

Mida mustem, seda parem. Kanna musta lauvärvi nii alumisele kui ülemisele silmajoonele. 

Juukse aksessuaarid 

Igasugused kaunistatud klambrid, sädelevad peavõrud peakateteni välja - kõik on moes. 

Ämbliku ripmsed

Unusta kohevad ja kenasti läbikammitud ripsmed. Sellel hooajal on popid kokkukuivanud ja rasked ripsmed sealhulgas tugevalt värvitud alumised ripsmed. Eriti stiilne on see koos vamphuultega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles