Kuus kohta, kuhu ei tasuks koos lastega minna

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Vahel võib juhtuda, et pead kodust välja minema, kuid sa ei leia lapsehoidjat ja võtad pisipõnni endaga kaasa, kuigi su sihtkoht ei pruugi olla lapsele kõige sobilikum. Mõned vanemad aga arvavad, et kui koht on neile sobilik, siis sobib see ka lapsele. Tegelikult päris nii pole.

Redditi kasutajad otsustasid seda teemat arutada ja tõid välja kuus kohta, kuhu ei tasuks kindlasti koos lastega minna.

1. Õlletehas/Pruulikoda

Mõned vanemad võtavad noori lapsi kaasa näiteks õlletehases korraldatavatele ekskursioonidele, kuid paljude arvates pole see sobilik. «Vanemad ei pööra lastele seal üldse tähelepanu, sest nad on niivõrd ametis õlle mekkimisega,» heidavad Redditi kasutajad vanematele ette.

2. Tätoveerimissalong

«Kas sa tõesti arvad, et su põngerjas suudab kolm tundi paigal püsida, kuni sinule tehakse alaseljale liblikat? Ma töötan tätoveerimissalongis ja üllatavalt paljud inimesed võtavad oma lapsi kaasa,» kirjutas üks Redditi kasutaja.

3. Erootikapood

Erootikapoodides on tavaliselt üleval sildid, mis hoiatavad, et alla 18-aastased ei tohi poodi siseneda, ent vahel seda siiski juhtub. «Ma olen pidanud inimesi poest välja viskama ja selgitama, et alaealised ei tohi sisse tulla. Mõned vanemad on küll väitnud, et kõik on korras, nad ise lubavad oma lapsel sisse tulla, aga see pole nende otsus,» kirjutas üks kasutaja.

4. Uhke ja kallis restoran

Paljud Redditi kasutajad leidsid, et lapsi ei tasuks kaasa võtta uhketesse restoranidesse. «Mõne inimese jaoks, mina kaasa arvatud, on kallis õhtusöök üsna haruldane luksus, mida saab nautida vaid tähtpäevade puhul. Ma olen ise küll isa, aga ma ei taha, et kellegi jonnivad lapsed minu jaoks restoranielamuse rikuvad,» kirjutas üks kasutaja.

5. Erinevad klubid

Sellesse kategooriasse kuuluvad stripiklubid, aga ka taolised asutused, kus esinevad stand-up-koomikud. Põhjuseks on see, et koomikute naljad võivad olla väga kahemõttelised või lausa räpased ja seda ei pea lapsed kuulama. «Miski ei aja koomikut suuremasse segadusse, kui ta näeb publikus 6-aastast, kes naerab tema seksi- või narkoteemalise nalja üle,» leidis üks Redditi kasutaja.

6. Vangla

«Ärge võtke lapsi kaasa, kui lähete kedagi vanglasse külastama. Mind ei huvita see, et laps igatseb oma isa. Vanglas on kõige hullemad inimesed koos ja lapsed ei tohiks seda näha,» kirjutas üks kasutaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles