Heidi Ruul: väikese varustusega meeste välimääraja (2)

Heidi Ruul
, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolumnist Heidi Ruul
Kolumnist Heidi Ruul Foto: Marit Kuusk

Mis võiks olla hullem kui oskamatu hambaarst, kes (loodetavasti kogemata) sinu peal tuimestuseta juureravi praktiseerima hakkab? Võib-olla hetk, kui avastad peale mitme kuu pikkust deitimist, miks mees tegelikult seksiga nii pikalt venitada soovis – nimelt pole tal SEAL praktiliselt mitte midagi! Põhimõtteliselt null! Täielik tühjus! Kujuta ette, et oled kuid nälginud ja siis külmkappi avades vaatab sulle rikkaliku lõunasöögi asemel vastu vaid õnnetu purk konserveeritud herneid… 

Üldiselt on nii, et naised otsivad enda kõrvale teadlikult või alateadlikult meest, kellel on hea välimus, tasuv töö, kena auto ja korralik meheau. Kohutavalt pealiskaudne? Võib-olla tõesti. Ometigi tuleb tunnistada, et enamik naistest loodab uue mehega esimest korda linade vahele sattudes keskmisest suurema «portsu» otsa sattuda. Tegelikult on meheau suurus osa naiste jaoks suisa nii oluline, et korralike mõõtmetega tööriist võib teatud määral kompenseerida puudujäägid nii välimuse, töö kui ka särava ning välkkiire tõlla osas.

Ebareaalselt väike meheau on miski, millega naljalt tegemist teha ei taha. Seda kahel põhjusel: esiteks tekitab see voodis regulaarselt ebamugavaid olukordi ja teiseks käitub pisikese peenisega mees pidevalt nagu kuupuhastust läbiv naine – ta ei ole millegagi rahul, ta tunneb end konstantselt halvasti ning ebakindlalt ja iga talle lausutud sõna võib korraliku kaose tekitada. Mida väiksem peenis, seda emotsionaalsem omanik! Pole ju kõige ahvatlevam pakett?

Õnneks on mõned märgid, mille ilmnedes võib üsna kindla käega punast lippu lehvitama hakata.

Tillukese tiimikaaslasega mehed kasutavad suhet enda päästmise võluvitsana – nad annavad väljaspool magamistuba sulle endast kõik ja seda põhjusel, et ehk jääb sul siis teatud puudujääk kuidagi kahe silma vahele. Ta viib su šoppama, kokkab igal õhtul, masseerib sinu jalgu ja peseb pesu – seda kõike lootuses, et sa peale (või veel hullem – enne) esimest vahekorda jalga ei laseks. Paraku on kõigist tema pingutustest hoolimata pooled naistest siiski suhteliselt kiiresti varvast visanud ja seetõttu on selle mehe suhtepagas suurem kui sinu ja su sõbrannade omad kokku.

Teine ohumärk on kindlasti see, kui mees tunnistab, et kõik tema senised kaaslased on varem või hiljem teda petnud. Olgem ausad – naised petavad ainult siis, kui me tunneme end kas seksuaalselt või emotsionaalselt unarusse jäetult. Kui mehe sotsiaalsed oskused kuldset keskmist ületavad, siis on see kujuteldava sabaga koer ilmselt allapoole vööd maetud.

Nagu juba eelnevalt mainitud sai, kipuvad olematu varustusega mehed tõelise mõrra kombel käituma. Ta võitleb oma mehelikkuse säilitamise eest nagu oleks puhkenud kolmas maailmasõda ja kaotab seejuures igasuguse võime ratsionaalselt mõelda. Teada-tuntud ka kui Menstruatsiooni-Mees. Nii et kui härra käitub enamasti nagu sina menstruatsiooni esimesel päeval, siis võid üsna kindel olla, et see vend kasvatab mõttes juba enda pisikese peenise asemel vagiinat. 

Nii et kõik teie, kes te suudate surmtõsise näoga väita, et suurus pole oluline – vale puha! Mina teie tõsist nägu ei usu. Suurus on oluline! Naabrist parem võiks ju ikka olla? Ma ei oska öelda, milline on olukord Lätis, aga õnneks teeb Eesti mees vähemalt leedukatele selles mõttes pika puuga ära.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles