Pane tähele, ta ilmselt soovib sind muuta

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Miski ei mõju su enesehinnangule halvemini kui kaaslane, kes ei aksepteeri ja ei hinda sind sellisena nagu sa oled. See tähendab seda, et see inimene on armunud ideesse sinust. Kõige lihtsam oleks loomulikult sellise inimese juurest ära minna, aga asjad ei ole kunagi nii lihtsad. Selline inimtüüp võib olla äärmiselt meeldiv ja kohati manipuleeriv, mis tõttu sa hakkadki mõtlema, et «appi, asi ongi minus.»

Jah, sa oled osa probleemist sellepärast, et oma ebakindluse tõttu usud sa pimesi, mida teine inimene sulle räägib, vahendab Elite Daily. See artikkel räägib sellest, et see nõme meesterahvas kellega sa deidid üritab sind muuta kelleksi, kes sa ei ole ja samal ajal röövib su enesekindlust.

Siin on mõned märgid, mis näitavad, et su kaaslane tahab sind muuta.

  1. Ta seab pidevalt su karjäärivaliku küsimuse alla

    Kui sinu töö on sulle südamelähedane, siis ära lase kellelgi endale vastupidist öelda. See, et su töö tema jaoks on igav, mõttetu või illusoorne, ei tähenda seda, et sa peaksid endale uut tööd hakkama otsima. Su partner peab austama su kirge ja huvi, kui ta seda ei tee, siis see tähendab, et ta ei austa sind.

  2. Ta võrdleb sind teiste inimestega.

    Su kaaslane tahab sulle läbi võrdluse midagi öelda, et sa ei ole selline nagu too tüdruk või miks sa ei võiks rohkem sellise tüdruku moodi olla. See on täiesti mõttetu, sina oled sina ja sa ei pea mitte kunagi kellegi moodi olema.

  3. Ta seab sulle ultimaatumeid

    Ta kasutab armastust, et sinuga manipuleerida. Näiteks, kui ta ütleb sulle, et ta jätab sind maha, kui sa ei lõpeta mõne oma sõbrannaga suhtlemist, kes talle ei meeldi. Võib olla on see sõbranna lapsempõlvest saati sinuga olnud, kuidas sa valid oleviku ja mineviku vahel? Nii ei saa, et su kaaslane valib ainult parimad osad sinust.

  4. Ta ütleb sulle, et sa peaksid oma stiili muutma

    Ilu ja moe juures on selline huvitav aspekt, et seda saab mitut poodi tõlgendada. See on kunstivorm ja kunstil ei ole reegleid. See, mis meeldib sulle, ei pruugi teistele meeldida. Kui su kaaslane tahab, et sa muudaksid oma stiili, siis see on selge märk sellest, et ta tahab sind muuta, sest riietus on mingi määral inimese sisemuse peegel ja väljendusviis.

  5. Ta on sinu vastu väga kena, kui sa teed täpselt seda, mida ta palub

    Ta surub sulle peale oma lemmiktegevusi ja ise kordab samal ajal, et «on ju tore» ja siis teeb sulle komplimendi, et see on ikka hea, et sa talle alati toeks oled, kui ta sind vajab. Kas sul on lõbus? Kas sa tahaksid selle asemel midagi muud teha, mis sinu arvates on lõbus ja tore? Ära suru iseennast ja oma huvisid alla, viga ei ole sinus ja sa ei pea ennast mitte kellegi teise pärast muutma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles