Kuus märki sellest, et tegelikult su süda ei ole murtud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Inimesed ajavad sassi iha ja armastuse. Kedagi ihaldades annab inimene ära endast ainult osa ja me ei ava ennast mitte kunagi täielikult teisele inimesele. Armastades anname endast kõik ja avame ennast täielikult teisele inimesele. Kuidas tunda ära seda, et su süda ei ole tegelikult murtud, sest su süda ei olnud algusest peale temale avatud?

Elite Daily jagas meiega mõtteid, kuidas tunda ära seda, kas viimane suhe murdis su südame või oli see lihtsalt iha, millest tegelikult ei ole nii raske üle saada, kui esmapilgul tundub. Siin on kuus märki sellest, et su süda ei ole tegelikult murtud.

  1. Su süda või tema süda ei olnud algusest peale avatud

    Südant ei saa murda, kui see ei olnud algusest peale avatud. Inimene peab ennast teisele täielikult avama, sest muidu ei tunne ei sina ega tema ennast mugavalt, sest ta peab pidevalt olema keegi teine. Sa, kas armud täielikult temasse või lihtsalt sellesse tundesse ning su süda ei saa murda, kui see ei olnud algusest peale avatud.

  2. Su keha igatseb teda, aga su mõistus mitte

    Valu võib olla füüsiline, sa igatsed seksi, kaisutamist ja seda, et saaks kellegagi koos õhtul voodisse minna. Kas sa igatsed teie vestlusi? Kui mitte, siis on vist õige öelda, et su vagiina harjus temaga ära, aga su mõistus mitte.

  3. Olenemata sellest, et sa igatsed teda, sa suudad kujutada ette elu ilma temata

    Pane silmad kinni ja kujuta ette oma pulmapäeva, kas su kõrval on see mees, kes väidetavalt murdis su südame? Võib olla tahtsid sa teda ainult lühikeseks ajaks, mistõttu sa ei olnud ilmselt temasse armunud ja ta ei saanud su südant murda.

  4. Sinu soov armuda varjutas tegelikkuse

    Sa olid temasse n-ö armunud, aga su mõistus tegelikult trikitas sind mõtlema, et sa oled armunud, sest sa lihtsalt nii väga soovisid seda. Samamoodi mõtlesid sa, kui te lahku läksite, et su süda on murdunud. Mõistus on väga võimas.

  5. Ta oli sinu jaoks pigem vallutus

    Asi ei olnud kunagi temas, vaid tagaajamises ja sa tahtsid näha, kas sa saad ta endale või mitte. Lõpuks ta alistus ja siis sa enam ei tahtnud teda. Sa tahad meest, kes ei ole esmapilgul emotsionaalselt saadaval, aga miski temas tundub atraktiivne. See ei ole seotud sinu südamega, mistõttu ei saa su süda murtud olla.

  6. See ei olnud armastus, see oli iha

    Kui sa viimaks armud, siis sa saad aru, mis on ihal ja armastusel vahet. Üks asi on kindlasti see, et himu või iha ei murra mitte kunagi sinu südant, kuigi alguses tundub nii. Kedagi ihaldades annad sa endast ainult poole ja jätad mingi osa kaaslase eest alatiseks peitu, aga armastuses avad sa ennast täielikult ja annad endast kõik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles