Kati Murdmaa: olime abielus kolmekesi

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati ja Peter Murdmaa
Kati ja Peter Murdmaa Foto: Teet Malsroos / Õhtuleht /montaaž

Kati Murdmaa (Murutar) selgitas ajakirjas Naised oma suvel alanud ja sügiseks lõppenud abielu lahates, et abielus oldi kolmekesi - tema, Peter ja Peteri ema.

Peter on oma ema Hellega nimelt väga lähedane ning Kati arvab, et üksildase inimesena oli naisel oma pojast raske lahti lasta.

Ta märkis, et oma «kolmikabielus» ajasid nad igaüks oma asja - nagu Katile on kõige olulisemad tema loomad, lapsed ja kirjatööd, on Peteri ja tema ema jaoks olulised nende filmiprojektid. «Kohtudes me väga lootsime, et meil õnnestub need asjad ühendada. Aga Peter ei kujutanud ette, et peab kohanduma ka minu mudeliga, ei arvestanud sellega, et mina oma maailma ära ei viska,» tõdes Kati.

Ta lisas, et Peteri hinge kutsus teatrisse, kinno, linnatulede särasse ning mitu korda tegi ta Katile ka ettepaneku, et ta müüks oma loomad maha. «Aga kui Peter nägi, et see eit ei müügi oma perekonda ära, siis hakkas ta aina rohkem Tallinnasse jääma ja tuli siia järjest harvem,» selgitas Kati. Viimast korda olid nad abikaasadena koos jõuluõhtul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles