Kümme põhjust, miks lugemine on hea, kui sa oled suhtes

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Varem avaldasime artikli sellest, et lugemine on seksikas tegevus ja vallalised peavad potentsiaalset kaaslast, kes loeb, palju atraktiivsemaks, kui inimest, kes ei loe. Paarikesed ärge muretsege, ka teil on põhjust lugeda! 

Female First avaldas kõmme põhjust, miks lugeda raamatuid ka siis, kui sa oled suhtes.

See annab teile võimaluse millestki rääkida. Vestlused võivad jääda natukene igavaks, kui teil mõlemal on oma lemmik sari, mida vaadata ja te veedate niikuinii ülejäänud kogu aeg koos. Kui te mõlemad loete erinevat raamatut, siis teil on midagi uut üksteisele rääkida ja midagi, mille üle arutada.

Lugemine annab sulle võimaluse üksi olla. Kõikidel paaridel on vaja aega, et olla koos ja aega, et olla eraldi.

Lugeda saab ka koos. See võib olla ka see aeg, mille te veedate koos. Üksteise kõrval lugemine võib olla parim viis, kuidas koos aega veeta.

Lugemine annab võimaluse pääseda 21.sajandi tehnikaorjusest. Kui teie tavalised õhtud näevad välja sellised, et televiisor käib, üks teist vaatab oma telefoni ja teine samal aja Ipadi, siis see on päris kurb, aga lugemine annab hea võimaluse kõik tehnika enda ümbert hetkeks kõrvale panna.

Lugemine aitab paremini uinuda. Seda on palju uuritud, et igasuguste ekraanide vaatamine enne magamaminekut mõjutab meie une kvaliteeti ja me ei puhka ennast korralikult välja.

Lugemine on vaikne ja rahulik tegevus. See on üsna tõenäoline, et terve päev ümbritsevad sind helisevad telefonid, jutustavad inimesed ja suured ekraanid, mis tegelikult teevad inimest närviliseks ja lugemine on meeli rahustav tegevus.

See on odav. Pärast seda, kui sa oled raamatu ostnud, ei maksa see sulle enam midagi. Televiisor maksab iga kord, kui sa selle käima paned.

Lugemine inspireerib. Romantilised romaanid annavad inspiratsiooni tulevasteks kohtinguteks. Tervise- või sporditeemaline raamat annab sulle motivatsiooni, et teha trenni või toituda tervislikumalt.

Lugemine elavdab su kujutlusvõimet. Sa hakkad juba raamatu keskel mõtlema, mis võiks lõpus juhtuda. Kes on mõrvar? See haarab sind ja sa võid omakorda inspireerida oma kaaslast teost kätte võtma.

See võib teie suhet paremaks muuta. Igal paaril on probleeme ja tõenäoliselt on olemas raamat, millest on võimalik saada nõu ja abi. Seleta ainult oma kaaslasele ära, miks ja mida sa loed, te võite mõnest raamatust abi saada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles