Lugemine on seksikas ja see võib edendada su armuelu

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tundub, et vallalisel naisel või mehel, kes armastab lugeda, on tõeline eelis, sest inimesed arvavad, et see on potentsiaalse kaaslase juures väga atraktiivne näitaja. Kaks kolmandikku inimestest, kes tahaksid deitida ja on ka kirglikud lugejad, tahaksid kohtuda inimesega, kellele samuti meeldib lugeda. 

Lugemine on topp kümme atraktiivsete hobide listis seitsmendal kohal, vahendab Female First. See tähendab, et lugemine on seksikas! Kui sa oled juba usin lugeja, siis sinuga on kõik hästi, vastasel korral on aeg minna raamatupoodi või tellida endale esimesed e-raamatud.

Mehed 

Meestele meeldivad naised, kes loevad erootilise sisuga raamatuid. Üks viiest mehest arvas, et ei ole midagi seksikamat kui naine, kes loeb erootikat, mis siis, et see on totaalselt erinev õudusromaanidest ja biograafiatest, mida meestele endale lugeda meeldib.

Naised

Naistele meeldivad mõistatuslikud mehed ja ainult 6 protsenti neist arvas, et mehed võiksid lugeda erootilisi romaane. Samas meeldivad naistele mehed, kes loevad õudusromaane ja biograafiaid ning raamatuid, mis stimuleerivad mehe mõistust, mitte riista.

Kuigi žanr võib mõjutada naise või mehe huvi, on lugemine lihtsalt seksikas. Psühholoog Salama Marine seletas, et lugemine annab vihjeid inimese iseloomu kohta. Kas see inimene on seiklushimuline, romantiline või unistav? Samuti otsivad inimesed kaaslaseks kedagi, kellel on põnevad huvid ja kellega saab eri teemadel rääkida, mistõttu ongi lugemine seksikas ajaviide nii vallalistele kui paaridele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles