Silvi Vrait: konfliktide vältimine suhtes lõpeb krahhiga

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silvi Vrait
Silvi Vrait Foto: Sven Tupits/Fotogeen/TV3

Lauljatar Silvi Vrait, kes tähistab sel aastal oma 60. juubelit, ütles ajakirjale Naised, et kodurahu säilitamise nimel konfliktide vältimine võib lõpuks ikkagi lõppeda krahhiga, sest mingid pinged on igas abielus ja kui need ei leia lahendust, kui nendest ei räägita, kasvavad need üle pea.
 

Veel märkis ta suhetest rääkides, et kui inimene on endale selgeks teinud, milline ta lähisuhe on, kas see põhineb usaldusel, sõprusel ja armastusel, siis ei teki isegi küsimust, kas võiks olla truudusetu, isegi kui juhus avaneb. Nii et küsimusele, kas truudus on juhuse puudus, vastaks Silvi kindlalt «ei».

«Kui aga on mingi kokkulepe, et mõlemad jätavad nii-öelda otsad lahti, siis pole võimaluse ärakasutamine tingimata välistatud. Enda kohta võin öelda, et olen kindlasti väga truu, kui pole teemist suhtega, mis nagunii põhineb pealiskaudsusel ja tõelist pühendumust teineteisele pole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles