Kuus asja, mida su juuksur tahab, et sa teaksid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ükskõik, kas sa lähed juuksurisse ainult otsi lõikama või plaanid totaalset muutust, siis igal juhul tahad sa salongist välja astudes tunda ennast rahulolevalt ja enesekindlalt. Selleks, et sa saaksid soovitud tulemuse on juuksurid maininud mõnda asja, mida sa võiksid enne salongikülastust teada.

The Zoe Report pani kirja nõuanded, et sa saaksid juuksuri juurest parima võimaliku teenuse.

  1. Tule juuksurisse nii, et sul on puhtad ja kuivad juuksed. Märgi juukseid ei saa värvida, neid peab enne kuivatama ja see võtab aega. Värvimise jaoks ei pea su juuksed olema kolm päeva pesemata.

  2. Näita juuksurile pilte sellisest soengust, mida sa soovid. See annab juuksurile aimu, mida sa tahad ja ootad, aga pea meeles, et igaühe juuksed on erinevad, mistõttu ei saa sa mitte kunagi sama tulemust, mis pildil.

  3. Ole otsekohene selles osas, mida sa tahad. Anna juuksurile märku, kui sulle midagi ei sobi. Näita talle, kuidas sa kannad oma juukseid igapäevaselt loomulikult ja ole aus selles osas, kui palju sa ise oskad ja viitsid neid iga päev sättida.

  4. Ole aus selles osas, mida sa varem oled oma juustega teinud. Enne värvimist ütle oma juuksurile, kas sa oled teinud näiteks keratiinihooldust või oled sa kodus juukseid värvinud. Kui ta neid asju teab, siis ta võib olla kasutab teisi tehnikaid, et su juukseid värvida.

  5. Tee kord nädalas kodus juuksemaski. See toidab su juukseid ja need püsivad kauem kaunid.

  6. Käi regulaarselt juuksuris. See sõltub muidugi soengust. Lühikeste juustega peab umbes kuue kuni kaheksa nädala tagant juuksuris käima, aga pikemate juustega võiks salongis käia umbes iga kolme kuu tagant.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles