Kõige populaarsemad kohad, kus seksida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Tahad oma voodielule veidi vürtsi lisada? Siis peaksid proovima midagi, mis erineks sellest, millega sa siiani harjunud oled. Näiteks õpi mõned uued võtted, paranda oma eelmänguoskuseid või seksi mõnes uues kohas.

Ettevõte Skyn Condoms viis läbi küsitluse, et välja selgitada, millised on 18-34-aastaste seas kõige populaarsemad kohad seksimiseks. Üllataval kombel ei olnudki magamistuba kõige popim koht, kus kallimaga voodirõõme jagada, kirjutab Men's Health.

78 protsenti vastanutest sõnas, et neile meeldib seksida elutoas. Kolm vastajat neljast ütles, et nende lemmikkohaks on vannituba ja eriti mõnus on seksida duši all olles. 64 protsenti vastanutest eelistab seksida autos ja üks vastaja neljast on seda teinud pesuruumis. 

Kuigi rannas seksimine võib kõlada väga põnevalt, tunnistasid küsitluses osalenud inimesed, et see pole sugugi nii mõnus, kui võiks arvata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles