23 verstaposti tõelise suhteni

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Oled sa veel ebakindel, kui tõsine on sinu praegune suhe? Kuidas aru saada, et see pole vaid peadpööritav lühiafäär, vaid midagi, mis peab vastu ka ajaproovile?

Thought Catalog reastas 23 versatposti, mille läbimine annab kindlustunde, et olete tõenäoliselt tõsises suhtes.

  1. Kui te lubate teineteisele «eluks ajaks» ja esimest korda ei tundugi see ülepingutatud lubadusena.
  2. Kui te mõistate, et möödunud suhted olid tegelikult vaid lapsemäng võrreldes sellega, mis teil on praegu. See on samaaegselt ülinaljakas ja suurepärane.
  3. Kui te satute võrguvabasse piirkonda ning pärast esimest šokki olete te tänulikud selle leviaugu eest – nii saate koos rohkem aega veeta.
  4. Kui levi lõpuks tagasi tuleb, otsustate te edaspidi teadlikult võrguvaba aega organiseerima, sest nii meenub teile kõige paremini, kui pöörased te teineteise järele tegelikult olete.
  5. Kui te kuulete sõprade lahkuminekust ja see teeb teid ääretult kurvaks, kuna te mõlemad usute südamest igikestvasse armastusse ning olete allergilised kõiksugusele tõestusele, mis näib viitavat vastupidist.
  6. Kui teie plaanid lähevad täielikult vett vedama, aga te ei lase sel end kõigutada. Ükskõik, mis te teete, on oluline see, et te olete koos.
  7. Kui te saate ausalt öelda, et kahekesi kodus veedetud õhtud on kordi paremad kui need õhtud, mis said omal ajal baarides veedetud.
  8. Kui sa märkad, et jutustad enda mõtteis teie armulugu – see teeb sind lihtsalt nii õnnelikuks, kui saad taas läbi elada oma tänapäevase armastusloo.
  9. Kui ühtäkki te avastate, et aina rohkem inimesi küsib teilt suhtenõu – paistab, et ka teised on veendunud, et te olete asjale lõpuks pihta saanud.
  10. Kui sa valid õhtu kaaslasega, selle asemel, et tegeleda mõne oma armastatud hobiga. Sest see ei tundu ohverdusena.
  11. Kui te mõtisklete, kas ka teised paarid armastavad teineteist nii palju kui teie.
  12. Kui kõik mälestused, mis teil on ühised, on nii suurepärased, et panevad paratamatult mõtlema: mida ma küll tegin, et kedagi nii toredat väärt olen?
  13. Kui te taipate, et teie armastus on just selline, millest kirjutatakse laule.
  14. Kui sa ei vasta enam oma eksi sõnumile, kuna eksidega suhtlemine tundub lihtsalt lugupidamatu.
  15. Kui keegi küsib sult, kuidas su partneril läheb ja ainuüksi mõte temale toob su näole laia naeratuse.
  16. Kui sa avastad, et väänad tõde kahjutul moel – ja seda mitte enda huvides, vaid selleks, et säästa oma partneri tundeid.
  17. Kui sa tabad oma partneri valgelt valelt, aga ei saa tema peale vihastada, sest ta eesmärgid olid õilsad.
  18. Kui sa tunned väikesest võidust täiesti tobeda vaidluse kontekstis – näiteks kes mängis selles filmis peaosa – nii suurt rahulolu, et see ei ole võrreldav ühegi teise olukorraga.
  19. Kui keegi märgib, et sul paistab minevat hästi ja sa tõesti tunned, et saad siin tänada oma kallimat, kes on sinu elu paremuse poole muutnud.
  20. Kui seksi ajal juhtub midagi naljakat ja te peate tegema pausi, sest ei suuda naermist lõpetada.
  21. Kui üksinda reisimine tundub koormav, sest sa tõesti läheksid kõikjale vaid koos oma armsamaga.
  22. Kui su isiklik teekond on muutunud «mina»-lausetest ülekaalukamalt looks, mis koosneb rohkem «meie»-lausetest.
  23. Kui tulevik ei ole enam hirmutav, vaid hoopis tekitab rõõmsat elevust, sest sa saad sellele vastu astuda kellegagi, keda sa siiralt armastad.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles