Tippmodell Cara Delevingne – läbi raskuste tähtede poole

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cara Delevingne.
Cara Delevingne. Foto: Joel Ryan/AP

Cara Delevingne pole enam kõigest tippmodell ja moemaailma üks lahedamaid naisi. Ta kuulub ka Hollywoodi lootustandvate näitlejannade hulka.

Delevingne meeldib oma fännidele eelkõige selle tõttu, et noor naine on erakordselt aus ega varja oma tõelist olemust. Delevingne on moeajakirja Elle septembrinumbri kaanestaar ja paljastab ajakirjas oma elu kohta nii mõndagi.

Delevingne räägib intervjuus muuseas sellest, kuidas jooga tema elu päästis. «Minu jaoks on jooga ainus moodus, mis aitab mul iseennast tunnetada ja kontrollida, kuidas mul läheb. Sest alati on kuskil valu ja isegi, kui see valu on täiesti ebaratsionaalne, on hea see üles leida ja sellega tegeleda,» sõnab ta. «Kui ma ei nuta iga päev, siis jääb see valu minu sisse ja hakkab väljenduma enesehävituslikul moel.»

SIPA
SIPA Foto: Mayhew/Landmark Media/IPA/SIPA/Mayhew/Landmark Media/IPA/SIPA

Mõni aeg tagasi tunnistas Delevingne ausalt, et ta on põdenud depressiooni. Naise sõnul ei saanud ta niisama istuda ja lugeda lugusid sellest, kuidas tema noori fänne kiusatakse ning kuidas see tekitab neis depressiooni. «Kui ma saan teismelisele abiks olla ja muuta tema elu veidikene paremaks, siis seda ma ka teen,» selgitab naine, miks ta otsustas enda raskest minevikust rääkida. «Teismeline ei ole sugugi lihtne olla, aga kuidagi elasin ma selle perioodi üle.»

Kui rääkida näitlemisest, siis tunnistab Delevingne, et tema jaoks on kõige raskem n-ö käsu peale nutmine. «Ma pole kunagi varem nutnud rohkem kui ühe inimese juuresolekul,» lausub ta. «Ma kasvasin üles kodus, kus usuti, et emotsioonide näitamine tähendab nõrkust ja parem on end kokku võtta ning edasi rühkida. See ei ole aga tervislik.»

«Will Smith rääkis mulle, et tema on kasvatanud oma lapsi mõttega, et tunded tuleb alati esikohale seada. Ma kuulasin teda ja mõtlesin, et issand, see kõlab nagu muinasjutt,» meenutab Delevingne. «Tegelikult tulebki tunded esikohale seada. See on kõige tähtsam.»

Delevingne'i saab näha ka meie kinodes filmis «Suitsiidisalk».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles