Meigikunstnik Jillian Dempsey soovitab talvel silmi rõhutada

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulsuste meigikunstnik Jillian Dempsey
Kuulsuste meigikunstnik Jillian Dempsey Foto: Avon

Meigikunstnik Jillian Dempsey soovitas kosmeetikafirmale Avon antud invterjuus, et talvel võiks rõhutada rohkem silmi, huulte seksikamaks muutmiseks aga lisada huulte keskosale pisut huuleläiget.

Milline on suurepärane talvine look?

Meikimisel võiks rõhutada silmi ja ripsmeid. Ja näiteks mulle meeldivad mõlemad – nii värvilised kui ka loomuliku tooniga jumestatud huuled.

Kuidas muuta loomuliku tooniga huulepulk veelgi seksikamaks?

Jah, neutraalse tooniga huulepulk võib mõjuda seksikalt, kuid parema efekti saavutamiseks võiks huulte keskeosale lisada pisut huuleläiget, mis muudab nad lopsakamaks. See on suurepärane viis, kuidas huuli esile tuua.

Väikeste huulte kaunimaks muutmiseks on parim viis kasutada eelkõige neutraalset või naha tooni huulepulka ning rõhutada kerge sära lisamisega. Loomulikud roosakad toonid võivad olla samuti seksikad ja ligitõmbavad.

Mõned soovitused huultele talvehooajaks?

Enne kui lähed õhtul voodisse anna oma huultele pisut puhkust ja kanna neile head niisutavat huulepalsamit. See on neile mõnusaks raviprotseduuriks samal ajal, kui sa ise magad.

Samuti tasuks kasutada täiendavaid meetmeid, näiteks niisutava toimega jumestuskreemi huulte ümber juhul, kui sul on suu ümber nahk kuiv. See muudab ta pehmemaks.

Millised uued meigitrendid on tulemas?

Kevadel on tulemas teatud mõttes romantilist minimalismi ja mul on tunne, et samal ajal on seal oluline koht sära andvatel toodetel. Huultel võib kasutada silmatorkavaid julgeid toone. See võib olla näiteks mõni punase värvi variatsioonidest, sest moes on julged tähelepanu köitvad huuled.

Samal ajal ei ole vahet, kas huuled on läikivad või matid – neil mõlemal on oma koht kevadises jumestuses. Isiklikult armastan silmade ja ripsmete rõhutamiseks kasutada lainerit. Minu hinnangul on väga tugev saabuv trend laineri kasutamine koos huulte julge rõhutamisega.

Millised on 2011. aasta meigitrendid?

Need on kindlasti tugevad silmatorkavad huuled, kuid teisest küljest ka neutraaltoonides läikivad huuled. Mul on tunne, et julge stiil on moes. Erinevaid puuvilja toone tuleb kindlasti. Ma arvan, et 2011. aasta trendid on väga mängulised varieerudes eri toonide ja tekstuuride vahel.

Mul on tunne, et silmadel kasutatakse palju ripsmetušši ja ka lainerit. Minu hinnangul sel hooajal ei pöörata erilist tähelepanu põskedele. Pigem tuuakse esile silmi ja huuli.

Milline on ideaalne päevane meik?

Tavalisel päeval võiks kasutada kreemikat põsepuna, peitepulka, musta ripsmetušši, silmalainerit ja veidi midagi huultele – palsamit või huuleläiget.

Kiire tavarutiin loomuliku välimuse saavutamiseks on kasutada niisutavat toonivat kreemi või kerget meigipõhja ning ka veidi peitepulka näiteks silmade alla ning nina ümbrusesse või mõnda teise kohta, mis rohkem katmist vajab. Siis ka veidi kergema tooniga põsepuna, neutraalset lauvärvi, tušši ripsmetele ning läiget huultele.

Millised on põhilised meikimisvead, mida naised teevad?

Minu arvates kõige enam meikimisvigu juhtub kulmude värvimisel ja jumestuskreemi tooni valikul.

Mul on tunne, et osad naised lihtsalt ei tea, kuidas oma kulme esile tuua ja mõnikord nad joonistavad kulmud välja liialt intensiivselt. Meigipõhja või jumestuskreemi puhul kipuvad naised valima oma nahatooniga võrreldes liiga tumeda või liiga heleda tooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles