Mida räägib lemmiklõhn sinu soovidest?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas armastad rooside aroomi või eelistad pigem midagi sidrunilõhnalist? Aroomiteraapia järgi võib valitud lõhn sulle näidata, mida täpsemalt otsid.

Idiva.com kirjutas, et intuitiivsed valikud võivad täpselt sinu vajadustele vastata.

Kas eelistad sidruni-, lavendli-, sandlipuu- või roosilõhna? Järgnevalt saad lugeda, mida meelsaim aroom sinu soovide kohta ütleb.

Sidrun

Kui valisid sidruni, otsid ehk milleski selgust või soovid lihtsalt värskendust. Elavdav ja ergutav sidrunilõhn aitab hõlpsamini keskenduda ning ära tunda inimesi ja tegevusi meie elus, kes röövivad aega ja energiat.

Lavendel

Lavendli eelistamine näitab, et võid puhkust vajada. Millegi kohe juhtuva pärast muretsemine raiskab vaid väärtuslikku aega. Lase lõõgastaval lavendli aroomil enda sisemine rahu taastada ja sinus loomingulisus vallandada.

Sandlipuu

Antud aroomi hindajas leidub külg, mis teda iidse ja salapärase poole tõmbab. Sandlipuu puhastab ja valmistab sind ette uute muutuste vastu võtmiseks. Lase endal vanast ja ebavajalikust vabaneda. Sandlipuu viib sind rahulikku ja õndsasse seisundisse.

Roos

Roosilõhna armastaja üheks elueesmärgiks on mõista ja kogeda tingimusteta armastust. Ühe tilga roosiõli saamiseks läheb vaja 24000 kauneima lille kroonlehte. Aroom tõstab nii meeste kui naiste feminiinsust ning laseb mõista enda naiselikku külge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles