Tennisetäht Serena Williams väärtustab positiivset kehakuvandit

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: SCANPIX

35-aastane sportlane rääkis ajakirjale Self avameelselt oma kehast ja kehakuvandist. Ta on tugeva naise sümbol ja selle üle uhke. Algaval olümpial läheb naine võitma oma viiendat olümpiakulda.

«Ma armastan oma keha ja ma ei muudaks selle juures midagi. Ma ei palugi, et teile minu keha meeldiks, aga ma palun, et te laseksite mul olla selline nagu ma olen. Sest ma mõjutan tüdrukuid, kes näevad sarnased välja ja ma tahan, et nad tunneksid ennast oma nahas hästi,» rääkis Serena.

Tennisetäht mõistab, et tal on mingil määral vastutus olla positiivne eeskuju. Ta rääkis ajakirjale, et alguses ei olnud üldse nii lihtne, aga nüüd ta saab aru, et tal on võim mõjutada naisi ja tema kohustus on olla positiivne eeskuju.

«Ma olen sellisel tasemel, kus teised inimesed ei ole. Ma arvan, et on oluline, eriti naiste jaoks, seista selle eest, kes sa oled ja millesse sa usud ning mitte alla anda,» leiab Serena.

Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles