Kuhu sa kulutad raha, kui sa oled suhtes vs. vallalisena?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Huvitav, kui palju raha läheb sul vallalisena ja kui palju suhtes olles? Mille peale sa raha kulutad?

Female Firsti abiga panime kokku humoorika listi asjadest, mille peale vallalised ja suhtes olevad inimesed raha kulutavad.

Vallaline: õhtud väljas, pidu ja sotsialiseerumine. Vallalisena käid sa rohkem väljas ja üritad tutvuda võimalikult paljude inimestega

Suhtes: kodukaunistus. Kui sa oled kaaslasega kokku kolinud, siis olete järsku väga huvitatud sellest, millised padjad sobivad teie diivanile ja veedate palju aega mööblipoodides.

Vallaline: ostad süüa kaasa. Sul ei ole aega, et kodus süüa keeta ja seetõttu ostad kiirelt mõned ampsud.

Suhtes: käid kord nädalas toidupoes. Iga nädal vähemalt korra käite kaaslasega või käib üks teist suures toidupoes ja sealt ostate enamiku toidukraami, et kodus koos süüa teha.

Vallaline: käid restoranis. Deit tähendab tavaliselt sööki ja mõnda kokteili, kui õhtu läheb hästi, siis tellite magustoitu ka.

Suhtes: tellite koju süüa. Kui väsite kodus üksteisele kokkamisest, hakkate tasapisi alternatiive otsima.

Vallaline: riided. Sa tahad alati parim välja näha ja kena riietus teeb sind enesekindlamaks.

Suhtes: kingitused. Sul ei ole enam tarvis nii palju uusi riideid, et kogu aeg silma paista. Nüüd hakkad kulutama kingitustele, sest ees ootavad igasugused tähtpäevad.

Vallaline: toidupoes. Sa tahad kellelegi muljet avaldada ja ostad üheks õhtuks toidukraami, millest teha meeldejääv ja maitsev õhtusöök. Ainuke probleem on selles, et sul ei ole õrna aimugi, kuidas kokkamine käib, sest sa tavaliselt ei tee endale suuri sööke.

Suhtes: puhkus ja reisimine. Sa saad aru, et paar kuud ainult tatart süües on võimalik endale lubada mõned päevad puhkust, kuskil lähedal ja mitte väga peenes hotellis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles