Modell Iskra Lawrence: ma õppisin oma keha armastama

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iskra Lawrence
Iskra Lawrence Foto: Vida Press

Pluss-suurus modell Iskra Lawrence ütles, et enne, kui ta hakkas oma keha armastama oli ta äärmiselt õnnetu ja tegi nii palju trenni, et ta kukkus kokku.

Iskra armastab oma keha, vahendab Cosmopolitan. Pluss-suurus modell keelab oma pilte töödelda ja naine on ennast mitu korda nii emotsionaalselt kui füüsiliselt alasti võtnud, et avameeleselt oma kehast rääkida.

13-aastasena hakkas Iskra modellina tööle ja siis oli tema keha sale nagu moetööstusele tarvilik. Teismelise eas hakkas tema keha muutuma kurvikamaks ja ta püüdis neli aastat selle vastu võidelda. «Ma sõin ainult 800 kilokalorit päevas ja treenisin nii kaua, kuni kukkusin kokku,» jutustab modell. Ta proovis kõike, et oma keha taas modellimõõtu saada, aga see ei õnnestunud.

Foto: Vida Press

Lõpuks naine lõpetas oma keha vastu töötamise ja õppis oma keha armastama sellisena nagu see on. «Ma sain aru, et ma olen ilus ja ma ei pea muutuma, ühiskonna arvamus pluss-suurus modellidest peab muutuma,» ütles Iskra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles