Tähelepanu! Otsitakse Eesti armsaimat paari!

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kas sina tead mõnda eriti armsat paari – või ehk oled ise kallimaga koos selline paar, keda nähes inimesed rõõmsalt õhkavad? Kui nii, siis tule anna end üles!

MTÜ Pimedate Ööde Filmifestival ja Hektor Design Hostel otsivad tänavuse Tartu armastusfilmide festivali raames Eesti armsaimat paari, kellele kinkida veel üks unustamatu suveöö romantilises Tartu linnas.

«Suudlevad tudengid Tartu Raekoja platsil on vaid üks sümbol, mis viitab Tartu tõeliselt tundelisele atmosfäärile ja armastusfilmide festival sobib samuti laitmatult siinsesse miljöösse. Soovime leida ilusate Eesti inimeste seast paarikese, kes saaks kanda armsaima liidu tiitlit ja saada osa kõigest, mida Tartul armunutele pakkuda on,» sõnab Hektor Design butiikhosteli turundusjuht Ildiko Siimon.

Korraldusmeeskond ootab üleskutsest osa võtma nii noori armunuid kui ka väärikas eas mitmeid aastakümneid koos veetnud kaaslasi.

Üleskutses osalemiseks tuleb saata foto paarikesest koos pildil olevate inimeste nimedega e-kirja aadressile tartuff@poff.ee hiljemalt 6. augustil kell 12.

TARTuFFi ja Hektori meeskond kuulutab võitjad välja tARTuFFi kodulehel, Facebooki lehel ja Tartu Raekoja platsil 6. augustil kell 22. Eesti armsaimat paari ootab ees romantikahõnguline majutuspakett, kuhu kuulub 1 öö Hektor Design butiikhostelis koos õhtu- ja hommikusöögiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles