Sodiaagi saladused: milline karjäärivalik on sinu tähemärgile parim?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Astroloogid usuvad, et meie sünniaeg mõjutab seda, millised on meie iseloomuomadused. Sellest võib abi olla siis, kui alles mõtiskled, milline töö võiks sulle sobida või milline võiks olla uus suund, mida karjäärimaailmas võtta.

Jäärad on väga järjekindlad. Neil on palju julgeid ideid ja nad õitsevad võistluslikus keskkonnas. Seetõttu sobib neile hästi töö reklaamis, suhtekorralduses või tootearenduses.

Sõnnide tööeetika on laitmatu. Nad on suurepärased organiseerijad, seetõttu sobib neile ideaalselt töö ärijuhtimise või hariduse vallas.

Kaksikud on väsimatud töötajad, kuid neil tekib kergelt igavus, mistõttu on just stressirohke keskkond neile ideaalne. Parim karjäärivalik ootab neid väärtpaberi- või kinnisvaraturul.

Vähid on väga kaitsvad ja toetavad, mistõttu nad hiilgavad meditsiini- ja teraapiavallas.

Lõvid on liidrid, selles pole kahtlustki. See teeb neist suurepärased ettevõtjad, kuid nad naudivad ka kunstniku- või kogukonnajuhi rolli.

Neitsid on väsimatud perfektsionistid, kel on ideaalne mälu. See teeb neist imelised statistikud, analüütikud, veebiarendajad ja tarkvaraloojad.

Kaalud on väga sarmikad, suurepärased tiimitöötajad. Nende väsimatu õiglusejanu kannustab neid tagant kohtunikuametis või aktivistitöös.

Skorpionid naudivad intensiivseid situatsioone, mistõttu ootab neid politseis või kirurgina kindlasti edukas karjäär.

Amburid on väga eetilised, kõrge moraaliga inimesed. Nad armastavad õppida, kuid ei ole suurimad kordamise fännid. Seetõttu võiksid nad karjääriotsinguil pöörata oma pilgu dünaamiliste alade poole: sport, loomakaitse, nõustamine.

Kaljukitsed on väsimatud ja ambitsioonikad. Nad ei pelga võimu, kuid on parimad inimesed tähtaegadest kinni pidama. Neile sobib ärijuhtimine, administreerimine ja tarkvaraarendus.

Veevalajad on seiklusi otsivad vabad hinged. Nad on väsimatud töötajad, kuid mässavad igasuguse võimu vastu, mistõttu nende jaoks on parim karjäär loominguline: fotograafia, graafiline disain, muusika.

Kalad on vanad hinged. Neis peitub põletav kirg leiutada innovatiivseid lahendusi, mis annab neile eelise näiteks nõustamise või kunstiteraapia valdkondades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles