Kolm head nippi, mis muudavad su kohtinguäpi profiili ligitõmbavamaks

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tänapäeva kohtingumaailmas navigeerivate vallaliste jaoks võib deitimisrakenduse või –saidi profiili täitmine mõjuda erinevalt. Mõne jaoks tundub puhas leht ahvatlev väljakutse, teise jaoks aga tekitab paanikahoo. On aga ehk olemas mõni lollikindel nipp, mis tagab sulle potentsiaalsete partnerite hulgas edu?

The Date Report on reastanud kolm nõuannet, mille kõik võib kokku võtta lihtsalt: vähem on rohkem.

  1. Arvesta, et tähelepanuulatus on tänapäeval piiratuim kui kunagi varem. Muidugi sa loodad, et sinu järgmine võimalik kallim võtab aega, et lugeda iga lauset, mille oled oma profiili kirja pannud, kuid reaalsus on see, et paljud inimestest lasevad vaid silmadega tekstist üle. Nad sirvivad kiirelt, otsides silmadega huvitavat infot, mis nende eludega haakub – et siis edasi liikuda või hoopis sinu peal pidama jääda.
  2. Sinu lugu on sinu ja tuleks välja teenida. Isegi, kui su profiil on avalik, peaksid sa hoidma rohkem isiklikud detailid endale ning jagama vaid nendega, kes sinu vastu huvi üles näitavad. Hoia müstikat ja salapära, nii on põnevam avastada!
  3. Liigne informatsioon võib olla hirmutav. Nimeta vaid mõni lemmikfilm, kiida vaid mõnda ajaviidet ning ära reasta perekonnaajalugu. Püüa mitte tunda survet kirja panna kõik lemmikud, mis sul maailmas on – varem või hiljem selguvad vestluse käigus orgaaniliselt, millised bändid, muusika, sarjad või toidud sulle meeldivad.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles