14 valet, mida naised voodis räägivad

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

AskMen kirjutab, et seks on meeste jaoks üks keeruline värk – nooruses õpetatakse neile, et tegemist on millegi räpase ja patusega, hiljem manitsetakse kedagi mitte rasedaks tegema või hoiatatakse suguhaiguste eest. Kui lõpuks läbi kohmakate katse-eksitusmeetodite kuidagi asjale pihta saadakse, on kulunud juba hea tükk aega.

Seepärast pole paljud mehed vähemalt nooruses voodis eriti head, mistõttu on naised sageli sunnitud valetama.

14 naist tunnistavad, milliseid luiskelugusid on nad oma partneritele seksi ajal rääkinud. Meie omalt poolt julgustame igal juhul kallimale ütlema, kui seks on halb – valetamisest head nahka ei tule!

  1. «Iga kord, kui ma ütlen seksi ajal «tugevamini!», ma seda tegelikult ei soovi. Ma lihtsalt eeldan, et kuttidele mõjub see erutavalt.»
     
  2. «Iga kord, kui ma seksi ajal magama jään, ütlen ma oma kutile, et olin liiga pilves. Tegelikult on ta voodis lihtsalt kohutav ja mul hakkab igav.»
     
  3. «Mu poiss küsis minult, mitme mehega ma maganud olen – seksi ajal! Ma pidin valetama, kuna ei tahtnud jätta libu muljet.»
     
  4. «Kui ma oma kutiga seksin, pean teesklema oigamist. Seks pole hea, aga ma ei taha tema tundeid riivata.»
     
  5. «Mu poiss-sõber küsis seksi ajal, kas ma tahan last. Hetke ajel ütlesin ma jah, kuid tegelikult ma ei taha last. See kõik võib halvasti lõppeda...»
     
  6. «Ma hakkasin seksi ajal nutma ja pidin oma kutile ütlema, et see juhtus, kuna ma lihtsalt armastan teda nii väga. Tegelikult mõtlesin ma hoopis sellele, kui väga ma oma eksi igatsen.»
     
  7. «Ma ütlesin oma poiss-sõbrale, et mu ravimite kõrvaltoimeks on vagiina kuivus. Ma valetasin.»
     
  8. «Mul hakkasid seksi ajal päevad. Verd oli kõikjal, mul oli kohutavalt piinlik. Seega ma valetasin ja ütlesin, et ma olin süütu.»
     
  9. «Kui ma oma kutile ütlesin, et sain seksides orgasmi, unustasin ma lõppu lisada: «Nali! Aprill!»»
     
  10. «Eile õhtul ütlesin oma kutile, et mul on seksides valus, nii et ta pidi pooleli jätma. Tegelikult oli mul lihtsalt vaja puuksutada.»
     
  11. «Mu poiss-sõber tahtis mind seksi ajal üles tõsta ja ma ütlesin talle, et mulle ei meeldi see mõte. Tegelikult ma lihtsalt kartsin, et olen tõstmiseks liiga paks.»
     
  12. «Sidusin kutil seksi ajal silmad kinni ja ütlesin, et nii on põnev ja erutav. Tegelikult sõin sel ajal hoopis häbitult küpsiseid.»
     
  13. «Ma ütlesin oma kutile seksi ajal, et ma armastan teda ka. Ma valetasin. Ta lihtsalt ütles seda esimesena ja ma ei osanud midagi vastata.»
     
  14. «Eile küsis seksisõber seksi ajal minu käest, kas ma magan ka teiste meestega. Ma valetasin ja ütlesin ei, aga tegelikult pole see üldse tema asi.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles