Miks kaugsuhted on head?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kaugsuhe on väga keeruline aeg suhtes. Üks telefonikõne või Skype’i vestlus ei asenda kunagi päris inimest. Suurest igatsusest võid sa tunda isegi füüsilist valu. Siiski on mõned positiivsed asjad, mida kaugsuhte puhul nautida.

Jagame sinuga kaugsuhte positiivseid momente, mida sa võib olla varem ei taibanud märgata, vahendab Cosmopolitan.

1. Sul on oma elu. Sa ei pea muretsema sellepärast, et jagada oma aega partneri ja sõprade vahel.

2. Te olete suurepärased suhtlejad. Arvestades seda, et saate oma mõtteid väljendada ainult verbaalselt, olete mõlemad väga hea rääkijad ja kuulajad.

3. Sul on terve voodi. Kaisutamine on mõnus, aga vahepeal tahaks lihtsalt laiutada.

4. Sul on mõjuv põhjus reisimiseks. Kaugsuhe tähendab ju seda, et üks paariliselt peab reisima selleks, et koos aega veeta.

5. Te olete sunnitud rääkima olulistest asjadest. Kaugsuhtes peavad inimesed olema samal lainel nii oleviku kui tuleviku suhtes. Te teete plaane kuudeks, aga ka aastateks.

6. Sa oskad ennast rahuldada. Vahepeal pead seksita olema kuid, aga selle aja sees on sul võimalus oma keha hästi tundma õppida.

7. Teil on omavahel palju rohkem rääkida. Teie telefonikõned näivad olevat lõputud, sest teil on üksteisele nii palju asju rääkida.

8. Sul on alati midagi oodata. Tavaline suhe kulgeb vaikselt, aga kaugsuhtes on sul alati midagi oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles