Mis värvi küüsi kanda just sel suvel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kes meist pole seisnud valiku ees, millist küünelakki valida – kas kanda tagasihoidlikke pastellsiniseid või julgeid punaseid küüsi? Kui kevad soosis loodusest inspireerituna pastelseid toone, siis suvigi jätkab samamoodi. Kuid mitte ainult. Nõu annavad Trendnailsi küünespetsialistid.

Pastellsiniste toonidega võid jätkata ka suvel, kui sinu lemmikud on ükskõik millised pastelsed versioonid. Kreemjad helesinised lakid pakuvad sulle mitmekülgseid ning perfektseid valikuid, sest neutraalsed toonid sobivad kokku paljude asjadega.

Nõrk salveililla toon on kui uus hall toon sinu suves, mis sobib samuti kõigega ja on must have nii sinu suvises garderoobis kui ka küünelakitoonis.

Helelilla ploom on ideaalne värv üleminekuks kevadest suvesoojusesse. See värv ei ole liiga tume või hele, vaid lihtsalt õige.

Piimjas roosa on supernaiselikult õrn toon ja sobib meie suvesse hästi. See on justkui kontrastiks tumepunasele, mida kandsid talvel.

Imeilus pruun koos varjurikka roosa alatooniga on küünelakk, mis täiendab kõiki nahatoone ja näeb kena välja ka hallikaspruunina. Seda küünelakki saad siduda suurepäraselt iga väljapaistva värviga.

Õrn ehk rahulik roosa on pehmem alternatiiv kevadisele hallile. Rahulikult roosalt lakilt kiirgab suvist kergust ja soojust. See on hea toon, mida võid kanda enne, kui liigud julgemate värvitoonide juurde.

Sinakashall sobib neile, kes otsivad väljapaistvamat tooni kui pastell. See on täiuslik värv, mida saab siduda teiste toonide ja suviste küünemaalingutega.

Barbie-roosa ehk ere fuksiaroosa ja vaarikatoonid on superbeibelikud ja sobivad täiuslikult kandmiseks siis, kui suvelilled õide puhkevad. Roosa on ideaalne värv neile, kes eelistavad riietuda millessegi tumedasse.

Elektriline sirel sobib ideaalselt suviseks neoontooniks. Ta lisab just õige koguse heledust, et parandada oma meeleolu ja luua meeldiv vaade sinu heast nahatoonist.

Jõulised, kirjud ja sädelevad kaunistused, mis on asetatud hõbedasele, roosakaskuldsele või neutraalsele küünele, on suvesse justkui loodud. Need tekitavad sulle suurepärase enesetunde ja hea tuju. Proovi järele!

Vaigistatud lavendli lilla-hall võlub oma tagasihoidlikkusega ja on ilusam kui traditsiooniline hall. See on suurepärane üleminekuajaks, kui sa ei ole veel valmis kasutama suviseid enam erksust lubavaid toone.

Julge punane on klassikaline värv ja sobib kandmiseks kõikidel hooaegadel. Punased küüned on nagu punane huulepulk, pilkupüüdev ning enesekindel.

Puhas valge ning läbipaistev valge lakk olid moes talvel ja kevadel ning on ka suvel. Küünemaalingute loomisel on selle värvi kasutamine lausa möödapääsmatu, samuti mõjub see kaunilt ja suviselt kergelt ka küüneotstel.

Elegantne tumesinine on toon neile, kes soovivad kanda tumedamat tooni, kuid on väsinud mustast või lillast. Hea alternatiiv!

Vapustav hõbedane sobib neile, kes loovad küünemaalinguid või miks ka mitte suviste peoõhtute küünelakiks. Valik julgetele!

Kuldne toon on pehmeim ja kõige naiselikum sellesuvine toon, mis täiendab ka kõige kahvatuma naha ilu. See on toon, mis tundub maagilisena nii maalingutel kui ka küüneotstel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles