Tosin asja, mida me soovime, et mehed suuseksist teaksid

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Naiste juures on asju, mida mehed ei hakkagi kunagi mõistma, kuid me soovime südamest, et vagiina poleks üks neist asjadest.

Women’s Healt Magazine toob välja 12 asja, mida võiksid kõik mehed naisele oraalseksi pakkumise kohta teada.

  1. Me haistame hirmu. Vagiina pole nagu kärbsepüünis, mis haarab su keelest ja ei lase seda enam kunagi lahti. Vastupidi – me tahame, et sa tunneksid end vabalt, rändaksid keelega ringi ning peatuksid siin-seal, et vaadet nautida. Kui sa kardad ära eksida, siis lihtsalt küsi juhiseid!
  2. Eelista alati pikemat teekonda. Ka oraalseksile peab eelnema eelmäng, seega ära unusta tähelepanu pöörata ka meie teistele erogeensetele tsoonidele (vihje: kael, rinnad, reied). Otse vagiina kallale asumine on agressiivne ja võib lõppeda stressimurruga lõualuus.
  3. Boonuspunkte saab loomingulisuse eest. Elus on nii palju muud peale misjonäriasendis oraalseksi.
  4. Meie suhe oma vagiinadega on keeruline. On naisi, kes pole kunagi oma alumist piirkonda vaadelnud, nii et võid ette kujutada, kui hirmutav võib olla näha sind seal askeldamas. Mida rohkem sa naisele suuga mõnu pakkumist naudid, seda mõnusam ja vabastavam on see ka talle!
  5. Ära kasuta pidevalt samu võtteid. Iga naine on erinev, nii et ära eelda, et see, mis töötas sinu eksi puhul, töötab meie kõigi jaoks. Mõnikord tahame me agressiivsemat lähenemist, mõnikord vaid kergeid puudutusi. Autopiloodil samade liigutuste tegemisel ei tasu oodata, et küllap me lõpuks ikka orgasmini jõuame.
  6. Väike multitasking viib kaugele. Ära võtta oraalseksi sõna-sõnalt. Kasuta julgelt ka oma näppe või sekslelusid. Mida rohkem stimuleerimist, seda ägedam!
  7. Me saame aru, kui sa üritad teha midagi, mida sa pornost nägid. Parem jäta kohe järele.
  8. Kliitor on oluline osa mängust, kuid mitte ainus osa. Me saame aru: sa oled lõpuks leidnud üles kliitori ning sul on tunne, et oled leidnud võtme kogu maailma saladuste avastamiseks. Aga ära unusta, et su tähelepanu vajab kogu vagiina, mitte ainult süütevõti.
  9. Tõmba imemisega veidi tagasi. Täiesti lollikindlad on lakkumise, hõõrumise ja imemise erinevad kombinatsioonid, senikaua, kuni sa ei moondu vaakumkuningaks. Kliitoris on ligi 8000 närvilõpet (võrdluseks: peenises vaid 4000), nii et pea seda meeles – su eesmärk pole mitte diivanit kassikarvadest puhastada, vaid meid orgasmini viia. Ole hell!
  10. Mõnikord ei lõppe oraalseks orgasmiga. Paljude jaoks meist on orgasmini jõudmine keeruline. Me hindame su püüdlusi, kuid kui ikka asja ei saa, võib alla anda – keegi ei heida seda sulle ette. Me ei kahtle su oskustes ja võimetes, me hindame su sooritust.
  11. Aga kui orgasm saabub, ei tasu peituda. Lihtsalt seetõttu, et me jõudsime orgasmini, ei tasu sul peatuda ja peitu pugeda. See mõjub meile justkui pidurdamine vahva Ameerika mägede sõidu ajal ja on meie vagiinade suhtes ebaviisakas. Kui meie orgasm algab, jätka sellega, millega iganes sa parajasti tegelesid, et me saaksime nautida oma, noh, saamist. Küll me sulle teada anname, kui me omadega läbi oleme.
  12. Las meie teeme pärast suuseksi esimese sammu. Mõned meist tahavad agaralt sind kohe pärast suudelda, teised aga eelistavad seda mitte teha.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles