Kaheksa tõde väljas söömisest, mida sa kindlasti tahad teada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kõigile meeldib restoranis einestada. Kuidas teha nii, et väljas söömine oleks oma hinda väärt ja sa saaksid alati parima elamuse osaliseks?

Väljas söömine võib osutuda pettumuseks, kui sa ei tea neid nippe, mida restoranis käies võiks tähele panna, vahendab PureWow.

Küsi, mida kokk soovitab

Kelner soovitab sulle tõenäoliselt kõige turvalisema ja populaarsema roa menüüst. Küsi, mida kokk endale lõunapausi ajal valmistas või mida tema soovitab tellida? See on ilmselt kõige maitsvam valik.

Telli pudeliga veini

Kahekesi õhtul restoranis süües on kõige odavam tellida pudel veini, mitte mitu klaasi, see läheb kindlasti kallimaks. Lisaks ei pea sa ootama kelnerit, et uut klaasitäit saada.

Ole varakult kohal

Esimesed inimesed saavad nautida kõige värskemat liha ja restoran ei ole nii täis kui tipptunni ajal.

Mine vaata, kui puhas on WC

Uues restoranis mine kindlasti külasta WCd. Mõtle, milline näeb välja ülejäänud köögipool, kui juba WC on koristamata ja ebameeldiv.

Küsi arvet samal ajal, kui sa tellid toitu

Kui sul on kiire, siis küsi kohe arvet. Nii saad sa millegi pärast  muretsemata toitu nautida.

Telli eelroogasid

Pearoog on tihti kaks korda kallim ja selles on sama palju süüa kui eelroas. Telli paar eelrooga ja nii saad maitsa mitut erinevat asja sama raha eest, kui ainult pearooga tellides.

Väldi nädalavahetusi ja puhkepäevi

Restoranis kõige kiiremal ajal kannatab tihti toidu kvaliteet, sest tellimusi on palju ja aega on vähe. Planeeri romantiline kohting näiteks teisipäeva õhtusse, siis sa tead, et teenindusele ja toidu kvaliteedile pannakse suuremat rõhku.

Ütle välja, mida sa toidust arvad

Ükskõik, kas sulle meeldis või mitte, väljenda seda viisakalt. See on restorani jaoks vajalik tagasiside.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles