Seitse ärritavat inimest, keda sa võid kinos kohata

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kõige meeldejäävamad inimesed kinos on need, kes ei oska teistega arvestada ja viisakalt käituda.

Mõnikord tuleb ette, et mõnusast ajaveetmisest kinos kujuneb hoopis ebameeldiv õhtu, sest suurde saali satub inimesi, kes ei hooli teiste kinokogemusest ja rikuvad selle isekalt käitudes ära. Nad on lärmakad, ülbed või hoolimatud ning hakkavad kergesti silma.

Amelevad paarid

Kahjuks on raske ignoreerida noori, kes ei suuda isegi filmi vaatamise ajal teineteisest käsi eemal hoida ja miilustavad pealtvaatajatest hoolimata. Kui tuli kustub, põimuvad nende käed teineteise ümber ja filmi vaiksematel hetkedel on kuulda nende itsitamist, mopsutamist ja isegi oigeid. Kõigist ebameeldivatest inimtüüpidest kinos on nemad ühed kõige hullemad, kirjutab Allwomenstalk.

Hüään

Raske on jälgida komöödiat, kui selja taga lagistab keegi naerda nii, et teksti pole võimalik kuulda. Oleks, et ta naeraks asja ette, aga ei. Ta kõkutab ka siis, kui parajasti ei toimu mitte midagi naljakat. Mõnikord on tore koos teistega naerda, aga ärritav kaagutava kana naer ei ole väga nakkav.

Lobamokk

Tuleb ette, et mõnikord hakkab filmi ajal teise jutt pareminigi kõrva kui filmi dialoog, sest on inimesi, kes tulevad kinno omavahel juttu ajama. Nad võiks ju aru saada, et kui on palju rääkida ja vajadus suhelda, siis võiks kokku saada kuskil mujal kui kinos.

Edasi-tagasi käijad

Arusaadav, kui kinosaalist tuleb korraks lahkuda, et tuletis käia. Mõni teeb seda aga iga natukese aja tagant, et osta uus annus popkorni või käia isegi suitsetamas. Pidev sagimine takistab ilmselgelt süvenemist ja muutub teistele häirivaks.

Jonnipunn

Beebi või jonniva väikelapse kaasa võtmine täiskasvanute seansile on väga halb mõte. Ometi on inimesi, kes ei pea seda imelikuks ja rikuvad nõnda teiste filmielamuse. Laste filmi vaadates on iseenesestmõistetav, et pidev lärm käib asja juurde, aga ka noortefilmi tahaks juba nautida suuremas rahus.

Räpakott

Juba oma istme poole rühkides valab ta maha törtsu limonaadi ja maha istudes poetab nätsu istme alla. Filmi ajal krõbistab ta matsutades oma nänni ja levitab kinosaalis rämpstoidu haisu laiali. Saalist lahkudes jätab träni sinnapaika. Tuleb tuttav ette?

Küsija

Alati tuleb ette ka inimesi, kel on ühel või teisel põhjusel raske aru saada, mis toimub. Kui üldiselt jäädakse ootama, et arusaamatused lahenevad iseenesest filmi käigus, siis küsija uurib iga natukese aja tagant oma kaaslaste käest, mis toimub. Kui see juhtub ka kõige lihtsamate stseenide ajal, muutub pidev pärimine väga tüütuks ja mitte ainult küsija sõprade jaoks. Samuti on tüütud need, kes hakkavad valju häälega oletama, kuidas film lõppeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles