11 märki, et ta tahab sinuga elu lõpuni koos olla

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui need asjad kehtivad teie suhtes, siis on väga tõenäoline, et ta plaanib sinuga pikalt koos olla.

Cosmopolitani abiga panime kirja märgid, mis viitavad sellele, et mehel on sinuga pikemad plaanid.

  1. Teil on ühised eesmärgid. Te olete omavahel rääkinud, kas te tahate suurt peret või väikest, te elate linnas või maal, te veedate suurema osa oma ajast mööda maailma reisides või jääte paikseks.
  2. Te teate, millal ja mida teine inimene vajab. Asi on rohkem selles, millal olla lahke, abivalmis ja hoolitsev. Võib olla tahad sa üksi olla, kui sul paha tuju, siis su partner peab seda austama. Selle üks oluline osa on suhtlemine, anna oma partnerile teada, mida sa vajad.
  3. Te olete juba rasketest aegades üle saanud.  Te teate et, kui midagi läheb elus halvasti, siis teie suhe on stabiilne ja pakute raskel ajal üksteisele tuge.
  4. Teie suhe ei põhine seksil. Füüsiline pool on loomulikult väga oluline, aga pikemas perspektiivis on armastus midagi palju enamat.
  5. Samas, teie seks on hea. Seks on siiski oluline osa suhtest ja on päris hea, kui see võtab jalust nõrgaks ja paneb südame kiiremini lööma.
  6. Te teate, kuidas tülitseda ja kuidas leppida. Murede ja probleemide endasse kogumine ei ole kummalegi poolele hea. Vaidlemine ei ole halb asi nii kaua, kui te oskate ära leppida.
  7. Te õpite üksteiselt midagi uut. Sa sunnid oma kaaslast proovima midagi uut ja vastupidi. Teil on üksteiselt midagi õppida, siis ei ole suhe kunagi igav.
  8. Te ei pea kogu aeg koos olles midagi tegema või rääkima. Lihtsalt istute ja naudite üksteise seltskonda, see on täiesti okei.
  9. Kui te lähete välja, siis on teil väga lõbus. Te oskate lõbutseda kahekesi ja suuremas seltskonnas. Su kaaslane on alati esimene valik, keda ükskõik kuhu kaasa võtta.
  10. Te saate üksteisele kõigest rääkida. Te julgete rääkida isegi oma kõige piinlikumaid lugusid ja saladusi ning te ei mõista sellepärast teineteise üle kohut.
  11. Te usaldate üksteist. Ei ole armukadedust ega saladusi, see on suhte alus. Sul ei ole vaja ta telefonis nuhkida, sest sa tunned ennast hästi ja kindlalt.  
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles