Tuntud koomik tunnistab: ma kaotasin süütuse vastumeelselt

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koomik Amy Schumer
Koomik Amy Schumer Foto: Reuters / Scanpix

Kuulus naljanaine ja näitlejanna Amy Schumer paljastab ajakirja Marie Claire värskes numbris, et tema esimene seksuaalkogemus polnud sugugi «heade killast». Ta ütleb ajakirjale, et oli süütuse kaotades 17-aastane ning kohe kindlasti ei andnud ta selleks oma nõusolekut.

Naine lisab, et siis, kui asi aset leidis, ei saanudki ta kohe aru, mis juhtus. «Ma isegi ei mõelnud sellele enne, kui hakkasin oma päevikut tagantjärele lugema,» räägib Amy. «Kui see juhtus, kirjutasin ma kogemusest nagu millestki suvalisest. Ma kirjutasin umbes nii, et ma vaatasin alla ja avastasin, et ta on minu sees. Ta ütles vabandust ja ei suutnud uskuda, et ta seda tegi.»

Schumer kinnitab, et mees ei ole enam osa tema elust ja ta ei tunne end ohvrina. «See oli 17 aastat tagasi. Ükskord aga olin ma oma poiss-sõbraga, kellel ma palusin lõpetada, aga kes seda täielikult ignoreeris.»

Amy Schumer on aga oma praeguses suhtes Ben Hanischiga väga õnnelik. «Mul on tunne, et Ben on esimene mees, kes on tõeliselt mu poiss-sõber. On kutte, kes tahaks mind selle välja ütlemise eest ilmselt lüüa, aga jah, nii see on.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles