Mida ütleb sinu kohta see, kus ja kuidas sa uute inimestega kohtud?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Meie kõigi tutvusringkonnas on vähemalt üks selline lugu: ta läks õhtul välja, kohtas peol võõrast, leidis end hommikul tema voodist ning hiilis, silmad häbi täis minema. Kaks aastat hiljem on nad abielus.

Mis puutub armastusse, siis me oleme valmis, et see võib leida meid kõige ootamatumast kohast. Kuid üldiselt kohtume me uute inimestega viiel eri moel. The Date Report toob need moodused välja ning kirjeldab nende tutvumisviiside häid ja vähemhäid külgi. Pea meeles, et pole olemas õiget või vale vastust – erinevatel tutvumisvariandil on omad tugevad ja nõrgad küljed. Kuidas sina uute inimestega tuttavaks saad ja mis see sinu kohta ütleb?

1. Koolitutvused. Siia alla kuuluvad klassikaaslased ja inimesed, kellega sa läbi nende tuttavaks saad. Hea on see, et sa tugevdad juba olemasolevaid suhteid (koolisõbrad) ning leiad nende läbi uusi. Halb on aga see, et sa sead endale mõttetult piiranguid. Sa oled 26 ja ikka veel leiad end deitimas keskkoolikaaslastega? Sul on viimane aeg oma kohtingumaailma avardada.

2. Töötutvused. Hea on see, et ka sel viisil tugevdad sa juba olemasolevaid sidemeid kolleegidega ning leiad uusi inimesi, seejuures ei seo teid teismeikka tagasi viiv (draamadest kantud) ajalugu. Halb on aga see, et siin on oht sattuda suhtesse kolleegiga. Ära tee seda!

3. Võrgututvused. Siia alla kuuluvad kõiksugused deitimisäpid ja veebisaidid. Hea on see, et sinu valikud on praktiliselt piiramatud, mis tuleb eriti kasuks, kui sa töötad hommikust õhtuni ja sul pole eriti mahti konventsionaalseks sotsiaaleluks. Halb on see, et sa sead piirangud kohtumisele inimestega «pärismaailmas».

4. Baar. Siia alla käivad ka kõik teised meelelahutusasutused – klubid, pubid ja lounge’id. Hea on siin see, et sa käid väljas ning teed end uutele tutvustele kättesaadavaks. Halvaks tuleb aga lugeda kõiki neid pühapäevi, mil sa ärkad pohmelliga ning kahetsusega.

5. Varia – tutvused kõikjal mujal, näiteks perekonna, hobide, ühiste huvide kaudu, uued tutvused kontserdil, meelelahutusüritusel või spordipoes. Hea on see, et sa astud oma mugavustsoonist välja ning kohtud uute inimestega täiesti uues keskkonnas. Halvaks võib aga lugeda kõiki neid suvalisi inimesi, kes paistavad esmapilgul toredad, aga ei pruugi seda sugugi olla…

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles