Sigrid Hartman: töö tõttu on meil praegu nagu visiitabielu

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sigrid Hartman ja tema abikaasa Juris
Sigrid Hartman ja tema abikaasa Juris Foto: SCANPIX

Eksmiss ja ärinaine Sigrid Hartman (34) tunnistas ajakirjale Kroonika, et töö tõttu on tal lätlasest kallima Juris Zudovsiga (41), kellega ta on olnud abielus neli ja pool aastat, sisuliselt visiitabielu - isegi siis, kui nad ühes linnas viibivad.

Varem juhtis mees Riia viietärnihotelli Ridzene ja sealt oli Sigridil lihtne sõita Eesti ja Läti vahet ning ajada oma hambalaseriäri, kuid kaks aastat tagasi viidi Juris üle hotellibossiks Peterburi, kus tema juhtida on Radissoni ketti kuuluv hotell Sonya.

Sigrid kolis aga detsembris oma kahe Yorkshire’i terjeriga ajutiselt Tallinna ja Peterburi vahet sõitmine võtab tal ilmselgelt väga palju aega.

Kuigi ka Sigridil endal on Venemaal tööasju ajada, kurdab ta, et mehe töökohustuste tõttu ei näe nad teineteist kuigi palju: Juris läheb hommikul kell kaheksa või pool üheksa tööle ja tuleb õhtul kümne või üheteistkümne paiku, kaasa arvatud nädalavahetustel.

Sigridil polevat aga päevad läbi pea midagi teha, sest trenn ja tööasjad ei võta nii palju aega.

«Istungi päevad läbi internetis, MSNis, Skype’is, suhtlen sõprade-tuttavatega, üritan mingit filmi vaadata ja - pokaal veini teeb alati nagu jälle tuju rõõmsamaks… Ja nii need päevad lähevad… Ja kui ühel hetkel on ka võimlus, et Juris ei pea tööl olema, see on näiteks mõni laupäevane või pühapäevane päev, siis ta magab. Sest ta on lihsalt nii väsinud,» kurtis Sigrid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles